3 Ocak 2014 Cuma

Essence Beauty Beats 01 Baby Baby Oo Far ve Çift Uçlu Eyeliner


2014'ün ilk yazısından merhaba..

Essence'ın yeni koleksiyonu Beauty Beats geçtiğimiz haftalarda raflarda yerini almıştı. Yanılmıyorsam Justin Bieber adına çıkarılan bir koleksiyonmuş bu.. Şahsen yaşım dolayısıyla kendisine pek ilgi duymuyorum ancak yine de koleksiyon rengarenk görüntüsü ile ilgimi çekti. Enteresan gelen iki parça ürünü sepetime atıverdim. Aslında allığı da almak istemiştim ancak hiç bir yerde bulamadım, maalesef tükenmişti.

Koleksiyondan aldıklarım 01 numaralı Baby Baby Oo isimli far ve çift uca sahip keçeli kalem tarzındaki eyeliner oldu.


01 Baby Baby Oo far ışıltılı, mor bir renge sahip. Üzerinde Beauty Beats kabartması mevcut.


Essence farlarını genelde beğenmiyorum. Şu ana kadar koleksiyonlardan aldığım farlarının pek çoğu pigmentasyon açısından zayıflardı ancak bu farın rengini ambalajında pek beğendiğimden şans vermek istedim. İyiki de vermişim çünkü beni oldukça şaşırttı. Renk vermesinde bir sorun yok, yalnız tende ambalajda göründüğünden daha açık, lila/mor gibi duruyor. Rahat sürülüyor, rahat karıştırılıyor, fazla tozutmuyor. Yapısı gerçekten bana güzel bir sürpriz oldu.


Koleksiyondan aldığım diğer bir ürün olan çift taraflı, iki uçlu eyeliner ise bir tarafı kalın, diğer tarafı ince iki keçeli uçtan oluşuyor. Bu, gerçekten iyi düşünülmüş, enteresan bir ürün. Kalın tarafla kalın, ince tarafla ince çizgi çekilebiliyor.


İnce uç


Kalın uç


Eyeliner performansı fena değil. Kalın uçla biraz zor çalışılıyor ama bir kez alışınca problem kalmıyor. İnce uçlu kısım ile çizgi çekmek ise çok kolay. Bu uçla incecik eyeliner uygulanabiliyor. Zaman zaman uca yeterli boya gelmesi için kalemi biraz sallamak gerekiyor. Ayrıca yeterli siyahlık için çizgi üzerinden bir kaç kez geçmek gerekiyor. Kalın uçlu kısım pigmentasyon açısından daha başarılı. Yine de simsiyah bir sonuç elde edemiyorsunuz.

Swatch
(Soldan sağa: 01 Baby Baby Oo, Beauty Beats eyeliner ince uç, kalın uç)


Farın ve eyeliner'ın ince uçlu kısmın göze uygulanmış hali:



Eyeliner'ın kalın uçlu kısmının uygulanmış halini yılbaşı makyajı yazımda görebilirsiniz.

Sonuç itibariyle her iki ürünü de beğendiğimi söyleyebilirim. Eyeliner biraz daha pigmentli ve tam siyah olsa daha çok sevebilirdim ama kullanım kolaylığı açısından memnun kaldım. 

Yanılmıyorsam far 5TL civarı, eyeliner 10TL civarıydı. Fiyat olarakta uygun olduklarını düşünüyorum. Gratis ve Rossmann'larda bulabilirsiniz.

10 yorum :

  1. Ne renk sürsen yakısıyor maşallah...Kalem eyelinerler kullanım acısından çok daha kolay aslında.Maybelline gel eyelinerı bile süremiyorum ben :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Katılıyorum, kalem eyelinerlar çok kolay sürülüyor.

      Sil
  2. Gözlerine her renk yakışıyor şahsen ben bu rengi gördüğüm yerde kaçarım :) Gene çok güzel bir makyaj olmuş ellerine sağlık ;)

    YanıtlaSil
  3. kullanmayı asla düşünmeyeceğim renkleri öyle yakıştırıyosun ki bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. makyaj süper olmuş :-)) allığı ben buldum ve aldım.. keşke yakın otursak verirdim sana bana çok pembe geldi.. etkinlik falan olursa getireyim yanımda :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım:) Şu an allık çokta önemli değil, Be Loud'ları bulunca bunu unuttum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...