24 Ocak 2014 Cuma

Essence Be Loud Ojeler


Essence'ın Türkiye'de satışa çıkan son koleksiyonu olan Be Loud'dan iki hafta önce pek çok ürün aldım. Yazılarını yazmaya ancak vakit bulabildim.

Bu koleksiyon askeri temalı bir koleksiyon. Asker yeşili ürünleri ve kamuflaj desenli allıkları dikkat çekiyor. Bu yazıda ise koleksiyondan aldığım ojeleri göreceksiniz.

Koleksiyondan yanılmıyorsam 5 oje çıktı. Bunların 3'ünü aldım. Tercih ettiklerim 01 numaralı Riot@♥, 04 numaralı Like a Stone in the Wall ve simli/pullu bir cila olan Not Punky Nor Funky oldu.

01 numaralı Riot@♥, krem yapılı, mürdüm renkli bir oje. Pigmentasyonu iyi. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Yapısı çok güzel, kolay sürülüyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





04 numaralı Like a Stone in the Wall, krem yapılı, gri tonlu asker yeşili bir oje. Yapısı Riot@♥ gibi çok güzel. Pigmentasyonu iyi, iki katta tam kapatıcılık sağlıyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Not Punky Nor Funky, şeffaf zemin içinde iri yeşil, orta boy sarı, pembe, ufak turuncu altıgen, holografik gümüş şerit ve siyah kare pullardan oluşan oldukça değişik bir oje. Zemin rengi şeffaf olduğundan başka ojeler üzerine daha güzel oluyor. Sürerken pulları tırnağa yerleştirmek gerekiyor, onun dışında herhangi bir problemle karşılaşmadım. Pulları şişeden fırçaya kolay alınıyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda Riot@♥ üzerine tek kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Koleksiyondan aldığım 3 ojeyi de çok beğendim. Daha önce bazı Essence koleksiyonlarından aldığım ojeler problemli çıktığından bu sefer tedbirli davranıp bütün ojeleri almadım ama şimdi keşke turuncu/şeftali renkliyi de alsaymışım diyorum. 

Ojelerin fiyatları düz renkler 2,95TL, pullu cila 6,75TL şeklindeydi. Pişman olmadığım bir alışveriş oldu. Makyaj ürünlerini de gayet beğendiğimi eklemeliyim ama bu, bir sonraki yazının konusu olacak. :) Essence Be Loud koleksiyonunu Rossmann ve Gratis'lerde bulabilirsiniz.

13 yorum :

  1. Hepsine bayıldım! Tırnak yapınız da çok hoş :)

    YanıtlaSil
  2. Rossmann da hala eski koleksiyon ürünleri vardı bugün Essence de gördüm ama pek ilgimi çekmediği için incelememiştim ojeler çok güzelmiş ama senin tırnaklardan kaynaklı bence o güzellik^^ Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim. Rossmann'a biraz daha geç geliyor sanırım.

      Sil
  3. pullu olan süpermiş :)

    YanıtlaSil
  4. suslusozlukte keşfettim blogunuzu,iyi de etmişim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Süslüsözlük'te yazılanlar çok mutlu etti :)

      Sil
  5. Essence'in bu ojelerini çok beğeniyorum, uygulaması çok kolay, en önemli özelliği de kuruması hızlı! :)
    http://gulceile.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  6. Ojeyi bu kadar düzgün ve taşırmadan nasıl sürüyorsunuz?? Özelliklede tırnak diplerinize?? Cvbınız beni çok mutlu eder!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında taşırmadan süremiyorum ama oje düzeltme ürünleri faydalı oluyor. Kullandığım ürün hakkında yazı yazacağım.

      Sil
    2. O yazıyı merakla bekliyor olacğm. Umarm fazla bekletmezsnz :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...