2 Şubat 2014 Pazar

Oriflame Wonder Lash Eye Enhancer Rimeller


Bir süre önce yaptığım Oriflame alışverişinden aldığım iki rimel bugünkü yazımın konusu olacak. Daha önce Oriflame Wonder Lash Intense serisinden rimel kullanmış ve burada yorumlamıştım. Bu sefer göz rengini vurgulamak için geliştirildiği söylenen Wonder Lash Eye Enhancer rimelleri denemek istedim. Bu seride Purple Shimmer ve Pearly Green isimlerinde iki renk mevcut. Bu yazıda her ikisini de görebileceksiniz.


Bu seride siyah rimel yok. İsmi üstünde Purple Shimmer mor, Pearly Green yeşil renkteler. Shimmer ismini görünce simli olacaklarını sanmıştım ama ince ışıltılı, hatta metalik gibiler. Fırçaları Wonder Lash rimeller ile aynı:
Purple Shimmer


Pearly Green

Swatch
(Sol Purple Shimmer, Sağ Pearly Green


Purple Shimmer kirpiklerde mordan çok siyah görünüyor. Daha önce denediğim Wonder Lash rimeller gibi kirpiklere çok dolgunluk vermese de güzel uzatıyor ve tek tek ayırıyor. Pearly Green ise canlı değil, biraz soluk bir yeşil renge sahip. Rengi çok belli olmuyor, biraz belli olması için bile çok sürmek gerekiyor, o zaman da kirpikler yapışıyor ve ağır bir görüntüsü oluyor. Her iki renkte kirpiklerde ışıltılı durmuyor.

Rimelsiz


Purple Shimmer


Pearly Green


Pearly Green'i çok sevdiğimi söyleyemem ama Purple Shimmer günlük kullanılabilir. Ancak tekrar ediyorum kirpiklerde morluğu belli olmuyor. Yani mor rimel olarak alırsanız hayal kırıklğına uğrayabilirsiniz.

Oriflame Wonder Lash rimeller 19,90TL. Ben indirimden çok daha ucuza almıştım. Tam fiyatından önermem ancak almak isterseniz zaman zaman kataloglarda iyi indirimler oluyor.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...