19 Ocak 2014 Pazar

Flormar Mirror Ojeler


Bu yazımda size Flormar'ın son çıkardığı oje serilerinden biri olan Mirror serisinden üç ojeyi göstermek istiyorum. Bu seri metalik yapıda 6 renkten oluşuyor. Bu yazıda MR03, MR05 ve MR06 renklerini göreceksiniz. Ojelerin yapılarıyla ilgili yorumlarımı en sona bırakıyorum.

İlk olarak MR03, şampanya renginde metalik bir oje.. Aşağıda tek kat uygulanmış halini görmektesiniz.





MR05, metalik deniz yeşili bir oje. Şişesinde baktığımda belli belirsiz, çok hafif bir holografik yansıma gördüm ancak bu yansıma tırnakta görünmüyor. 3 oje arasındaki favorim diyebilirim. Aşağıda tek kat uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak MR06 metalik mavi bir oje. Aşağıda tek kat uygulanmış halini görmektesiniz.





Gelelim yapıları hakkındaki yorumuma.. Fırça izlerini belli etmeleri dışında yapılarını beğendim diyebilirim. Kıvamları güzel, kolay sürülüyor ancak fırça izlerini aza indirmek için biraz dikkat etmek gerekiyor. Yapıları pigmentli, zaten yukarıdaki resimlerde tek kat sürülmüş hallerini görmektesiniz. Aslında iki kat sürsem daha iyi olurdu çünkü tek katta belli belirsiz tırnak çizgisi seçilebiliyor ancak tek katın görüntüsü de bence gayet güzel oldu, gerek görmedim. Kuruma hızları orta. Şunu da belirtmeliyim ki bu tür ojeler tırnaktaki en ufak kusuru bile belli ediyorlar. En ufak tümsek, göçük, çizik hepsini ortaya çıkarıyorlar. Çok pürüzlü tırnaklara sahipseniz bu durum sizi mutsuz edebilir.

Ojeler daha önce Wet Look serisinde de gördüğümüz geniş fırça yapısına sahip, bu fırça yapısıyla küçük tırnaklara sahip olanlar sürerken zorlanabilirler. Öte yandan bence bu seride bu fırça tipini kullanmak akıllıca bir iş olmuş çünkü daha az fırça darbesiyle sürebiliyorsunuz, bu da daha az fırça izi demek.

Sonuç olarak metalik ojeleri sevenler ve fırça izini dert etmeyenler beğenecektir. Fiyatları 4,90TL. Flormar satış noktalarında ve Flormar online mağazasında bulabilirsiniz.

* Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

2 yorum :

  1. Kesinlikle vasat altı bir oje. Sedefli modası geçmiş ojeleri mirror -ayna- diye dağıtmak ise firmanın acizliğinden başka bir şey değil bence. Asla almayacağım sedefli gri ojeyi mirror diye piyasaya sürüp fiyatını 4.90 belirleyip kar sağlayanlar utansın ne diyeyim. Asla flormardan oje alınmayacağını flormar bir kez daha bana ispatladı. Olay fırça izi falan değil, bildiğiniz sedefli simli oje bu. 4.90 liranızı boş yere heba etmeyin ben bir hataya düşüp aldım, siz almayın derim. Çünkü aynalık hiçbir yanı yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben o kadar kötü bulmadım (bana sedefliden çok metalik geldi, hatta Duochrome serisinin renk değiştirmeyeni denebilir) ama fiyatın yüksek olduğu konusunda hem fikirim. Gerçek anlamda Mirror etkisini ojeyle yakalamak zor zaten, pek çok markanın mirror ojeleri de buna benzer. (En iyisi Layla Mirror'lar) Tam mirror etkisi ise ancak takma ojelerle yakalanabiliyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...