28 Ocak 2014 Salı

Golden Rose Galaxy Ojeler 2


Golden Rose Galaxy serisinin 02 ve 05 numaralarını bu yazıda göstermiştim. Bugünkü yazıda ise Golden Rose'un renkli mat tekstür içerisinde değişik boyutlarda ışıltılı glitter tanecikleri içeren ojeler olarak tanımladığı 10-15 numaralar arasından 11, 12 ve 13'ü göstermek istiyorum.

11 numara, deniz mavisi zemin içinde gümüş altıgenler, gümüş simler ve altın holografik şeritlerden oluşan dokulu bir oje. 3 oje arasındaki favorim denebilir. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor. Aşağıdaki iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Galaxy 11

Golden Rose Galaxy 11

Golden Rose Galaxy 11

Golden Rose Galaxy 11

12 numara, gül kurusu/pembe zemin içinde altın hologafik altıngenler ve altın holografik simler yanında mavi şeritlerden oluşan dokulu bir oje. Bu, 11'e göre biraz daha şeffaf bir yapıya sahip. İki katta tırnak çizgisi biraz seçiliyor ancak rahatsız edici düzeyde değil. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Galaxy 12

Golden Rose Galaxy 12

Golden Rose Galaxy 12

Son olarak 13 numara,holografik gümüş simlere sahip mavi renkli, dokulu bir oje. İki katta azıcık tırnak çizgisi görünse de rahatsız edici boyutta değil. Aşağıdaki iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

Golden Rose Galaxy 13

Golden Rose Galaxy 13

Golden Rose Galaxy 13

Golden Rose Galaxy 13

Golden Rose Galaxy 13, OPI Mariah Carey koleksiyonundan Get Your Number rengine bir hayli benziyor. Hatta neredeyse aynısı denebilir. Golden Rose biraz daha mavimsi, OPI'nin rengi ise daha açık ve holografik simleri daha fazla. Ayrıca Golden Rose daha pigmentli. İki katı OPI'nin 3 katına denk geliyor. Tırnakta ikisi neredeyse aynı gibi görünüyor. Yani ikisine birden sahip olmanın pek anlamı yok.

Golden Rose Galaxy 13 OPI

Aşağıda solda OPI Get Your Number (3 kat), sağda Golden Rose Galaxy 13 (2 kat)

Golden Rose Galaxy 13 OPI

3 ojenin de yapısı biraz yoğun ancak sürümünde herhangi bir problem yaşamadım. Kurumaları da oldukça çabuk. Hatta bu konuda OPI dokulu ojelerden çok daha başarılılar diyebilirim. Tek kusurları ise dayanıksızlıkları. 1-2 gün içinde soyulmaya ve tırnaktan kalıp halinde çıkmaya başlıyorlar. Bu problem olmasa mükemmel olacaklardı.

Başka bir konu da seride 10-15 arası ojelerden 4'ünün feci şekilde OPI Mariah Carey ojelerini andırması. (Hatta neredeyse aynı olması)  Ben şu linkteki swatchlardan bakıp sırf bu nedenle 10,14 ve 15'i elemiştim ama 13'te Get Your Number ile benzermiş meğer. 

Ojeleri 5,90TL'ye almıştım ancak fiyatı bir süre önce 6,75TL'ye çıkmış. Eğer geçen yıl çıkan OPI Mariah Carey koleksiyonundaki dokulu ojeleri beğendiyseniz ama fiyatlarını pahalı buluyorsanız bütün renklerinin benzerleri Golden Rose Galaxy koleksiyonunda 10, 13,14 ve 15 numaralar olarak mevcut. Golden Rose online mağazasından edinebilirsiniz.

9 yorum :

  1. Golden Rose daha canlı duruyor hatta :) Çok beğendim bunları da :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  2. 11 numarayı ben de aldım fiyatı henüz pahalanmadan. Gerçekten bence Galaxy serisindeki en güzel oje. Bir kaç tane daha almayı düşünüyordum ama durduk yere nerdeyse 1 TL zam gelmesi pek hoşuma gitmedi :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan. O zam hiç iyi olmadı sahiden :(

      Sil
  3. Dokulu ojeleri sevemedim hiç, tırnaklarıma dokununca pürüzsüz olsun istiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başta tuhaf geliyor ama sonra insan alışıyor. :)

      Sil
  4. ahhh ben bunları hala bulup alamadım yaa :-((( çok güzeller..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bir yerde yok, sadece online sitede satılıyorlar. Dağıtımları bir an önce yapılsa keşke.

      Sil
  5. Merhaba,
    Bloğunuzu çok beğendim ve takipçiniz oldum. Sizi de bloğumda takipçi olmaya beklerim. Sevgiler.
    http://mommyslifetime.blogspot.com

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...