10 Ekim 2013 Perşembe

NARS Bavaria Far


Bildiğiniz gibi kozmetik markalarının çoğu her mevsim dönümünde bizi koleksiyonlara boğuyor. Bu markalardan biri de NARS.. Bugün NARS'ın sonbahar koleksiyonundan aldığım tek far olan Bavaria'yı göstermek istiyorum.



Bavaria, ince altın ışıltılı açık deniz mavisi olarak tanımlanabilir. Sephora'ya %20 kuponumu kullanmak amacıyla gittiğimde far almak hiç aklımda yoktu ancak görünce çok hoşuma gitti. İşin ilginci Dior ve Lancome'da da benzer renkte tekli farlar vardı ve pigmentasyonları daha iyiydi ama Bavaria'nın renk derinliği ve ışık yansımaları daha fazlaydı, bu yüzden aklımı çeldi.



Bavaria'nın yapısı birazcık sert ve pigmentasyonu orta seviyede ama fırçayla nokta nokta hareketlerle kat kat uygulandığında, özellikle baz üzerinde tatmin edici sonuç veriyor ve göz kapaklarında tek başına rahatlıkla kullanılabilecek hafif, hoş, yeşil tonları da içeren bir maviye dönüşüyor. Rengin gerçekten çok hoş bir derinliği ve ışıltısı var, zaten yukarıda yazdığım gibi aklımı çelen de o oldu.


Aşağıda farın tek başına siyah eyeliner ve rimelle kullanılmış halini görmektesiniz.



Fişi atmışım ama fiyatının 60TL civarı olması gerek. Tabi Sephora'nın gönderdiği %20 indirim kuponuyla bana daha ucuza geldi. Sonbahar koleksiyonundan çok yaz koleksiyonlarına yakışan bu farı gerçekten severek aldım ve severek kullanıyorum. Pigmentasyonu üst düzeyde far sevenler beğenmeyecektir ama yansımalı renkleri sevenlerin hoşuna gidebilir. 

6 yorum :

  1. Nedense bu renkler bana göre tek başına kullanmak için cesaret isteyen renkler. Ama göz makyajı yaparken araya renk katmak için kullanmaya çok müsait bir renk olabilir:)

    Aslında başlık dışı olacak ama söylemek istiyorum:) Sizi twitterda da takip ediyorum ve özellikle mac ve nars'dan şahane allık ve far koleksiyonunuz olduğunu biliyorum ve deli gibi yazılarını bekliyorum:) Hele geçen gün gördüğüm mac far ve allık paletiniz süperdi. Ben gerçekten bunlarla ilgili bir yazı dizisi yapmanızı çok isterim. Çünkü yorumlarınız çok objektif ve tatmin edici oluyor ürünler hakkında. Özellikle nars allıklarınızı dört gözle bekliyorum:) Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Sanırım renk konusunda biraz cesaretliyim. MAC paletlerimi henüz yeni aldım ama NARS'lar önceden vardı bir türlü yazısını yazamadım ama mutlaka hepsinin yazısını yazacağım. :D

      Sil
  2. of of of muhteşem ama bu!

    YanıtlaSil
  3. Bence çok hoş bir renk, sana da çok yakışmış! Güzel günlerde kullan! :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...