1 Kasım 2013 Cuma

Kiko Twinkle Göz Kalemleri


Bugünkü yazı konumuz Kiko Twinkle göz kalemleri. Bu kalemleri Eylül ayında İtalya'dan almıştım. Daimi koleksiyonda olan ürünler değiller. Kiko'nun Dark Heroine koleksiyonundan çıkmışlar. Bu koleksiyon gerçekten çok geniş. Fırça, aydınlatıcı serum, bronzer, krem aydınlatıcı ve allıklar, rujlar, far paletleri, kalem farlar, ojeler.. Yani içinde yok yok denebilir.

Twinkle göz kalemleri ışıltılılar. Işıltı miktarı kalemin rengine göre değişken.. Ben kalemlerin 03, 04, 05 ve 06 numaralarını tercih ettim. Aşağıda görüldüğü gibi çok şık, kutulu bir ambalajla satılıyorlar. Bu kutularda görülen futuristik desenler tüm koleksiyon ürünlerinin ambalajlarında mevcut.



Ürünler kalem şeklinde ancak sert plastikten yapılma olduklarından açılamıyorlar. Kalemi açmak için alt kısmındaki bölüm döndürülüyor ve kalem uçtan çıkıyor. Yani kalem görüntüsüne rağmen asansörlü göz kalemi olarak tanımlanabilirler. Bu yönünü sevip sevmediğimi bilemiyorum. Elbette kalemtraşla uğraşmak zorunda olmamak güzel ama kalemlerini ince uçlu seven biri olarak ileriki zamanlarda alttan yenisi çıktıkça uç kalınlaşır mı merak ediyorum. Şimdilik bir kaç kez kullanıp alttan çevirdim ama uç kalınlaşmadı. Umarım böyle gider.


Benim tercih ettiğim renklerden 03 pembe ışıltılı bordo, 04 gümüş ışıltılı parlak açık lacivert, 05 mavi ışıltılı deniz mavisi, 06 yoğun gümüş simli metalik gri olarak tanımlanabilir. Aşağıda soldan sağa 06, 05, 04, 03'ü görmektesiniz.



Özellikle 03 çok farklı bir renk. Mağazada elime sürer sürmez bayıldım. 05 ise ikinci favorim, çok güzel bir deniz mavisi.. İkisi de pigmentli, tek geçişte tam rengini veren kalemler. 06'da çok yoğun ışıltı var, pigmentasyonu 03 ve 05'ten az daha zayıf ama yine de iki geçişte tam rengini veriyor. Aralarında en pigmentsizi ise 04.. Bunun tam rengini vermesi için bir kaç kat geçmek gerekiyor. Genel olarak yumuşak yapılı, sürümü kolay kalemler olarak tanımlanabilirler.

Aşağıda soldan sağa 03, 04, 05 ve 06

03


04


05


06


Kalıcılıkları fena değil. 12 saat gözümde durdukları günde üst göz kapağımda hiç silinme yoktu ancak alt göz kapağımda çok az bir silinme olmuştu.Yine de kalemin çoğu hala duruyordu. Yani kalıcılık ortalamanın üstünde denebilir.

Kiko bilindiği gibi maalesef Türkiye'de satılmıyor ancak ışıltılı kalemleri seviyorsanız ve alma şansınız varsa 6,90 Euro'luk uygun fiyatıyla bu kalemleri tavsiye ederim.

Önümüzdeki günlerde koleksiyondan aldığım diğer ürünlerin yazısı da gelecek. :)

8 yorum :

  1. 5 ve 6 numaralı renkler çok güzel.

    YanıtlaSil
  2. hepsi de çok güzel güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  3. 5 numara ne harika bi renk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi birbirinden güzel. 5 numara da favorilerimden biri.. Teşekkürler :)

      Sil
  4. kesinlikle 5 ve 6 tam benlik

    YanıtlaSil
  5. Diğer yazıdan link aldım geldim hemen buraya, görmemişim bu yazıyı ben :)
    Hepsinin rengi çok güzelmiş, keşke Kiko olsa burada da dedim görünce :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...