6 Ekim 2013 Pazar

Gabrini Double Volume Long Wear Silicone Lipgloss


Öncelikle umarım haftasonunuz iyi geçiyordur. Bugünkü yazı konum Gabrini Double Volume Long Wear Silicone dudak parlatıcıları olacak. Aşağıda bu parlatıcıların soldan sağa sırayla 1, 2, 3, 4, 5 ve 6 numaralarını görmektesiniz.



Bu parlatıcıların bazılarının yapısı yarı şeffaf olup biraz renklendirirken, bazıları likit ruj kıvamında tam rengini veriyor. Fazla yapışkan bir yapıları yok. Hatta kullanığım dudak parlatıcıları arasında yapışkanlığı en az olanlardan diyebilirim. Kalıcılıkları çok iyi de değil, çok kötü de.. Öksürük şurubu gibi tatlı bir kokuya sahipler. Koku hassasiyeti olanlara bu koku kötü gelebilir ama beni rahatsız etmedi. Aşağıda gördüğünüz gibi aplikatörleri sünger olarak düşünülmüş. Bu aplikatörle uygulama gayet kolay yapılıyor.


Renklere gelirsek.. Kısaca 1 numara yapı şeffaf uçuk pembe, 2 numara yarı şeffaf mercan, 3 numara tam örtücü yapıda fuşya pembe, 4 numara tam örtücü yapıda mercan, 5 numara yarı şeffaf orta koyulukta pembe, 6 numara tam örtücü yapıda kırmızı olarak adlandırılabilir.

Soldan sağa: 1, 2, 3, 4, 5, 6

1 numara.. Yarı şeffaf yapılı, uçuk/nude bir pembe tonu. Günlük kullanılabilecek güzel bir renk. Biraz dudak çizgilerine dolma sorunu var ama çok kötü değil.


2 numara.. Ambalajında pembe alt tonlu mercan görünse de yarı şeffaf yapısıyla dudaklarımda daha pembe duruyor.


3 numara.. Neona dönük fuşya pembe, tam ambalajdaki rengi vermesi dolayısıyla likit rujlara benziyor denebilir.


4 numara.. Ambalajında 2 numaraya benzese de tam örtücü yapısından dolayı dudakta duruşu tamamen farklı. Tam bir pembeye dönük mercan..


5 numara.. Yarı şeffaf yapılı orta koyulukta bir pembe. Dudaklarda doğal bir görünüşü var.


6 numara.. Soğuk alt tonlara sahip canlı bir kırmızı. Tam örtücü yapısıyla likit rujlara benziyor. Bu rengin dudak kalemiyle kullanılması daha iyi olur çünkü dudakların kenarlarından taşma yapmaya yatkın.


Genel olarak parlatıcılar güzel. Sadece ambalajları biraz ucuz görünüyor ve yukarıda yazdığım gibi koku açısından bazılarına ağır gelebilir. Onun dışında gözüme çarpan bir problem gözlemlemedim.

Bu ürünler bana firma tarafından gönderilmişti, açıkçası fiyatları hakkında fazla bir bilgim yok ancak uygun fiyatlı olduklarını düşünüyorum. Gabrini markası daha çok küçük parfümerilerde bulunuyor. Bulabilirseniz bu glosslara bakın derim.

* Ürünler firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

5 yorum :

  1. 4 numaranın rengini çok beğendim.

    YanıtlaSil
  2. Renkler güzel ama benim için fazla ıslak bir görünüme sahipler. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :) Evet görünümleri bir hayli ıslak.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...