26 Ekim 2013 Cumartesi

Flormar Sorbet Ojeler S01, S04 ve S05


Bu yazıda elimde üç rengi bulunan Flormar'ın ince ışıltılı, yoğun renkler veren Sorbet serisi ojelerini göstermek istiyorum.

Elimdeki renklerden S01, içinde çok ince yeşil ışıltılar bulunan sarı renkli bir oje. Yeşil ışıltılar tırnakta çok net seçilemiyor, sarı baskın kalıyor. Sarı ojelerle aram çok iyi olmadığından bayıldım diyemem ama enteresan olduğunu kesin. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





S04, benim görünce bayılarak aldığım bir renkti. İçinde mavi tonlar da olan ışıltılı bir deniz yeşili. Üç renk arasında en sevdiğim bu oldu. Çok canlı ve göz alıcı.. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak S05, canlı, lacivert bir renge sahip, yine yoğun miktarda ince ışıltı içeriyor. Lacivert oje severlerin beğeneceğini düşünüyorum. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Ojelerin yapıları biraz yoğun ve oldukça geç kuruyorlar. Bu açıdan yapılarını iyi bulmadım. İki kat sürdüğüm halde tamamen kurumaları bir hayli zaman aldı. İki katta iyi kapatıcılık sağlıyorlar. Flaşlı resimlerde uçlar biraz daha şeffafmış gibi çıkmış ama gerçek hayatta o şeffaflık görünmüyor. Her ne kadar özellikle S04 ve S05'in renklerini beğensem de yapıları nedeniyle çok sık süreceğimi sanmıyorum. Çıkartırken bir problem yaşamadım, normal oje gibi asetonla silinerek çıkabiliyorlar. Folyo veya benzeri yöntemlere gerek yok.

Sorbet ojeleri Flormar satış noktalarında ve Flormar.com'da bulabilirsiniz. Fiyatları 3,50TL.

* S01 ve S05 firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

12 yorum :

  1. Dün 04rengini almakla almamak arasında kalmıştım ama gidip en kısa zamanda alıcagım çok yakışmış sanada

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Renk gerçekten güzel ama işte kuruması biraz zaman alıyor.

      Sil
  2. Tırnak yapına gerçekten bayılıyorum :) En sevdiğim oje postlarını yazıyorsun :) Flormar'ın bu serisi en almak istediklerimden fakat her yerde bulamıyorum. :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Sanıyorum Flormar'a ait mağaza ve kiosklarda daha kolay bulunabilir. Bayilere her seri gitmeyebiliyor.

      Sil
  3. Sarısı bende de var, çok severek aldım:) Yeşilde güzel ama tırnağımı boyar diye almamıştım,sana da çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeşil tırnağımı boyamadı ama tırnağımda 1 gün falan durdu, belki daha uzun dursa boyayabilirdi. Çok teşekkürler :)

      Sil
  4. Yeşili hoşmuş ama bana hiç yakışmaz :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence tırnaklara iyi şekil verdikten sonra çoğu oje yakışır, tabi ten rengi uyumu da önemli. :)

      Sil
  5. Manikurunu nasil yaptiginla ilgili bir video hazirlayabilirmisin tirnaklarin cok guzel!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Aslında uçları düz olacak şekilde törpülemek ve tırnak etlerini ittirmek bir şey yapmıyorum. Yüzük parmaklarımın tırnakları uca doğru yayılarak uzadığından onları da kenarlardan törpüleyip şekillendiriyorum. :)

      Sil
  6. merhabalar yukarda da yazılmış tırnaklarınız ger.ekten muhteşem düzgünlükte. ben en çok ojelerin dayanıklılığını merak ettim çabuk dökülüyorlar mı ki? bende aldım daha denemeye fırsatım olmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürekli oje değiştirdiğimden tırnağımda 1 gün kadar durdular, herhangi bir dökülme olmadı ama uzun vadede ne kadar kalıcılar yorum yapamıyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...