7 Ağustos 2013 Çarşamba

Essence Floral Grunge Ojeleri


Essence Floral Grunge koleksiyonu makyaj ürünlerini bir önceki yazımda yazmıştım. Şimdi de koleksiyondan aldığım üç ojeyi göstermek istiyorum.

Yanılmıyorsam koleksiyondan toplamda 5 oje çıkmıştı. Aşağıda göstereceklerim dışında bir de mint yeşili ve beyaz oje var. Bu koleksiyonun özelliği ise ojelerin her birinin farklı yapıya sahip olması ve yapılarının nasıl olduğunun şişe üzerinde ayrıca yazması. Ben de ojelerin yapılarını tam göstermek için üst cila kullanmadan denedim ve fotoğrafladım.

İlk olarak koleksiyondan çıkan allıkla aynı adı taşıyan, pembe/mercan renkli, krem yapılı "Be Flowerful" ile başlıyorum. Bu oje parlak bir yapıya ve bitişe sahip. Rengi ve ojenin parlaklığını sevdim. Gerçekten tırnaklarda çok hoş duruyor. Hatta bu ojeyi sürüp gittiğim bir Gratis alışverişinde bir müşteri o kadar beğendi ki, markasını sordu, öğrenince de standda kalan sonuncuyu aldı. Yapısı güzel, kolay sürülüyor ve kolay kuruyor. İlk katta biraz alacalı bulacalı duruyor, ikinci katta düzeliyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Madly Purpled, lavanta renginde, içinde ince ışıltılar bulunan yarı mat bitişli bir oje. İçindeki ince ışıltılar yarı mat yapıyla beraber çok enteresan bir hal alıyor. Daha önce buna benzer bir oje gördüğümü hatırlamıyorum. Renk çok hoş olmakla beraber sanki ten rengime çok iyi gitmedi, tenimi soluk gösterdi gibime geldi. Yine de sevdim diyebilirim. Kolay sürülen ve kolay kuruyan bir yapıya sahip. İki kat tam kapatıcılık için yeterli oluyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.  





Son olarak siyah renkli, gümüş renkte simlere sahip Black to Roots.. Bu ojenin şişesinin üzerinde yazan "The Rough" yazısını gördüğümde dokulu ojeler gibi olacağını sanmıştım ama hiçte öyle çıkmadı. İçinde pürüzler olan bir oje olmakla beraber, bu pürüzler dokulu ojelerdeki kadar fazla değil. Bu da çok değişik, eşi olmayan bir oje. Yarı mat bir bitişe sahip. Yapısı biraz akışkan ve ilk katta alacalı bulacalı duruyor. İki katta tam rengini veriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Kısaca bu koleksiyonun ojeleri makyaj ürünlerinden daha enteresan geldi. Öte yandan "Be Flowerful" üst cilasız bozulmalara, izlere karşı fazla direnç gösteremedi. Bu nedenle fotoğrafladıktan sonraki gün üst cila sürmek durumunda kaldım. Bunu da belirtmekte fayda var diye düşünüyorum. Sonuç olarak bulabilirseniz bu ojeleri deneyin derim. 

15 yorum :

  1. Hepsine de bayıldım! Ben de bugün Rossmann'da gördüm bu seriyi ama almadım nedense. Bir dahaki gittiğimde alayım bari, kıskandım :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Son zamanlarda Essence'ın çıkardığı en değişik ojeler, tavsiye ederim. :)

      Sil
  2. Turuncu iki katta cok opak ve kusursuz durmus. Sisede daha ince yapılı durdukları için almamıstım. Mint rengini cok merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mercan ilk katta biraz alacalı oluyor ama iki katta düzeliyor. Mint'i almadım maalesef.

      Sil
  3. Önceliklee,, tırnakların cook güzel canım :))
    ojelerin her birine BAYILDIM!!
    güle güle kullan
    mint renginide görmek isterim. xX

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Mint rengini almadım maalesef

      Sil
  4. buaralar pembe oje takıntım var ve ilk renk harikaymış bulabilirsem alırım kesin :)

    YanıtlaSil
  5. İlk renge bayıldım tam anlamıyla. Bu arada yoksun uzun zamandır özlettin, unutma buraları. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, artık daha sık yazmaya çalışacağım :)

      Sil
  6. Bende ikinci katta böyle görünmüyorlar üçüncü katı sürüncü anca böyle oluyor :(
    Ama ilki çok hoş çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Ben sanırım katları biraz kalın sürüyor olabilirim ama yine de ben kapatıcılıklarından memnun kaldım. :)

      Sil
  7. tırnakların süper:)

    YanıtlaSil
  8. nerden aldınız bu ojelerı. oje yazılarını paylaşırken nerden ve hangi fiyata aldığınızı da yazarsanız mutlu oluru

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis'ten almıştım. Fiyatı yanılmıyorsam 2,5TL olması lazım. Normalde yazarım ama bu yazıya yazmamışım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...