29 Aralık 2011 Perşembe

LuxyBox Aralık Kutusu

Bu aralar tüm kozmetik ve moda bloglarında bir kutu çılgınlığıdır gidiyor. Eğer kutu yazılarından sıkıldıysanız kusura bakmayın. Ben şahsen herkesin kutusundan ne çıkmış merakla okuyorum, kozmetik resimlerine bakmaktan sıkılmamın imkanı yok.

LuxyBox, yeni bir marka.. Aralık kutusu da kendilerinin ilk gönderdiği kutu olma sıfatına sahip. Kutu elime dün ulaştı. Taze taze fotoğrafladım. :)


Bu pembe kutu, kartondan daha büyük bir kutunun içinden çıktı. Bana göre sade ve şık bir kutu olmuş. Kutuyu heyecanla açtığımda ise şu manzara ile karşılaştım:


Yılbaşı süsü çok hoşuma gitti, kendisini arkadaşlarla düzenleyeceğimiz ev partisinde kullanmayı düşünüyorum. :) Siyah kurdeleye iliştirilmiş kartta şu yazıyordu:


Siyah kurdelesini ve pembe kağıdını açınca kutunun içinde şu ürünleri ve şık bir detay olarak düşünülmüş inci şeklinde süsleri buldum:


Lierac Exclusive Intense Nuit Creme 15ml
Lierac Paris Mat Chrono 3ml
Mavala Mini Color Oje 166 Khaki Vintage rengi 5ml
Rausch Renk Koruyucu Şampuan 25ml
Rausch Avokado Yoğun Bakımı 30ml

Ürünlerin açıklamaları ve normal boy fiyatları ise şöyle:


Kutudan çıkan ürünlerin neredeyse hepsi bana hitap ediyor. 33 yaşında olduğumdan kırışık kremine hayır diyemem. Yağlı/karma bir cilde sahip olduğumdan matlaştırıcıya da hayır diyemem. (Bence matlaştırıcının miktarı biraz daha fazla olabilirdi) Bir tek şampuan boyalı saçlar için ve ben saçlarımı 1,5 yıldır boyamıyorum ama pekala şampuanı kullanabilirim. Zaten şampuan ve saç kremini minik boyları nedeniyle seyahate çıktığımda yanımda götürmeyi planlıyorum.


Ojenin rengine ise tam anlamıyla ba-yıl-dım. Sanki bana özel seçilmiş gibi olmuş. Haki renkli bir oje bu ve gerçekten çok güzel bir renk. İlk fırsatta süreceğim kendisini.. :))


Özellikle Lierac Exclusive Intense Nuit ve Mavala oje çok işime yarayacak. Bana bu ürünleri tanıma ve tanıtma şansı verdiği için LuxyBox'a teşekkürler.. 

Aylık 19TL karşılığında LuxyBox'a üye olmak için TIK TIK


Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...