14 Mayıs 2010 Cuma

Ciba Vision Elegance Dark Blue


Yine bir lens yorumu ve resimleri ile karşınızdayım. Bu ara kozmetikleri boş verip lenslere dadandığımın farkındayım ama flaşlı swatch resmi çekmek istemiyorum. Flaş çoğu zaman renkleri değiştirip gözü yanıltıyor, o nedenle ne lens resimlerinde nede swatchlarda kesinlikle flaş kullanmıyorum. Hafta içi iş var malum, sabah lens resimlerini çıkmadan önce acele bir şekilde çekiyorum. Swatch resimleri için en az yarım saate ihtiyacım var, o kadar da erken kalkamıyorum. :P

Üç iyi haberim var. 1.si hafta sonu NYX ve L'Oreal HIP pigment swatchlarını burada bulacaksınız. 2.si haftaya yeni bir dijital kamera alıyorum. Çok daha net resimler çekebileceğim. Mevcut kameram 7 yıllık bir Sony, muhtemelen ilk çıkan dijital kameralardan. Boyutları da tabiri caizse "hayvan" gibi. Artık yenisini almanın zamanı gelmişti. 3.sü ise yüksek kaliteli çekim yapabilen bir web cam alıyorum. Böylece lens videoları ve hatta belki becerebilirsem kendi çapımda bazı makyaj tutorialları da çekebileceğim.

Elegance'larla haftaya başladım, Elegance'larla devam ediyorum. İşte Elegance Dark Blue.. Açıkçası bunlar Light Blue'dan çok daha doğal ve hoş. Üstelik koyu mavi denmesine rağmen hiçte koyu değil göründüğü gibi. Bunlara en yakın Natural Touch demiştim hatırlarsanız, Natural Touch'ın koyu mavisinin renk olarak bununla uzaktan yakından ilgisi yok. O nedenle bu renk gelecek diye Natural Touch Sophisticated Blue almayınız.

Ciba Vision Elegance Dark Blue

Elegance Dark Blue

Elegance Dark Blue

Elegance Dark Blue

Elegance Dark Blue

Makyaj: Yanak Ucuzcu malı bronzlaştırıcı pudra Göz L'Oreal HIP pigment rengi Unashamed, Oriflame Giordani Gold kahverengi göz kalemi, Oriflame Lash Explosion rimel (dolgunlaştırıcı tarafı)  Dudak L'Oreal Kiss Proof ruj 205-Crystal Beige Sally Hansen Lip Injection renksiz gloss 

Dün dalga olsun diye bu testi yaptım ve Bihter çıktım. (Aldatan kötücül tarafını almamışmışım, bu olay rahatlatsa da yine de ne alaka) Ben Nihal falan bekliyodum yahu.. :)

7 yorum :

  1. Öncelik Zewzeq i çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Eline sağlık.
    Lenslerin de çok güzeller, renkleri her zaman çok doğal olmasa da, sen onları güzel ve gösterişli bir takı gibi taşıyorsun.
    Charm azullarınla ilgili yazında eşinin pek sevmediğinden bahsetmişsin. Şimdi ben Nc azul almayı düşünüyorum da o yüzden merak ettim Elegance Dark Blue ya göre Azulların daha doğal gibi, yanılıyor muyum? Bir de NC serisi Charm a göre daha doğal durabilir değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Zaten bende lensleri daha çok bir aksesuar gibi düşünüyorum. O yüzden her renk lensi deniyorum.

    Elegance dark blue'lar renk olarak azuldan biraz daha doğal ancak tasarım olarak azullar doğal göz rengimle daha iyi bütünleşiyorlar. Eşim aslında her lensimden nefret ediyor, tek sevdiği kahve ve siyah renkteki circle lenslerim. Diğer renklere, özellikle maviye tahammülü yok ama ben yine de kullanıyorum. :P

    NC azul daha doğal durur diye düşünüyorum çünkü renk olarak opaklığı Hidrocharme'lardan daha az ve haresi çok daha ince. Doğal gözle daha iyi bütünleşeceğini düşünüyorum, Hidrocharme'daki gibi cart mavi durmayacaktır.

    YanıtlaSil
  3. :) ben de verdim siparişimi. içimi rahatlattın teşekkür ederim.

    sevgiler, başarılar..

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim. Güzel günlerde kullan lenslerini. :)

    YanıtlaSil
  5. Hi there!
    I am Khairuddin from Malaysia.
    Wow, your Ciba Vision Elegance Dark Blue is so beautiful. Where did you buy those?
    I've been looking all over the contact lenses website but they are seem to discontinue selling this contacts.
    And I cannot understand your language.
    I will be really glad if you could respond to me at my email: muhammadkhairuddin1980@yahoo.com
    I am really want to buy this Elegance contacts again.
    Thank you.

    YanıtlaSil
  6. Hi!

    These are a very old pair that i'm still keeping. They are still comfortable like the first day i bought them. Impossible to find them anywhere now. :(

    YanıtlaSil
  7. cnm ciba'nın tr.de satışı dvm ediyormu? Birde yeşil tonunda güzel bi rengi varmı? bayıldım bu mavinin rengine ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...