3 Şubat 2013 Pazar

Flormar Love Connection LC06 Far

Flormar'ın yeni far koleksiyonu Love Connection'dan LC02 farı bu yazıda tanıtmıştım. Şimdi de aynı serinin başka bir farı olan LC06'yı göstermek istiyorum.



LC06 ilk görüşte renklerine vurulduğum bir far.. Oldukça değişik bir görüntüsü var. Bir tarafı düz cam göbeği, diğer tarafı karışık olarak mor, turuncu, yeşil ve bej renklerinden oluşuyor.


Farların yapısı DC02 ile aynı.. DC02 yazımda yazdıklarıma bu konuda ekleyeceğim bir şey yok. Renk konusunda ise, şahsen karışık renkli kısmın birbirleriyle karıştırılınca ne gibi bir görüntü vereceğini çok merak ediyordum, zira şu ana kadar fırınlanmış farlar arasında böyle bir kombinasyon gördüğümü hatırlamıyorum. Sonuç tanımlanması zor, enteresan bir renk oldu. Altın etkili, pembemsi, mor etkileri de bulunan bejimsi bir renge dönüştü. 


Bu farla bir de makyaj yapmayı ihmal etmedim. Özellikle karışık tarafının rengini bu makyajda daha net görebilirsiniz. Gözün iç kısmında farın karışık tarafını, dış kısmında ise cam göbeği tarafını kullandım. Üst göz kapağı ve alt göz kapağının dış kısmının ufak bir bölümünde siyah likit eyeliner, alt göz kapağının iç kısmında ise yeşil bir göz kalemi var. Farı Too Faced Glitter Glue üzerine uyguladım.



Farı Taksim Flormar mağazasından 24TL'ye aldım. Koleksiyonuna farklı bir far eklemek isteyenlere tavsiye ederim ancak bu farların kuru kullanımda tek başlarına zayıf performans verdiğini ve mutlaka ıslak olarak ya da baz üzerine uygulanması gerektiğini de hatırlatırım.

11 yorum :

  1. senle böyle makyajlar yapınca gidip farları toplayasım geldi. :)

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim bu tarz renkler sana çok yakışıyor :)

    YanıtlaSil
  3. vaaooovvv süperr durmuş, ilk gördüğümde bu ne ya alacalı bulacalı dedim ama anında yuttum lafımı! muhteşem görünüyor ya da sen çok güzelsin sana çok yakışmış, bilemedim bak şimdi :D

    YanıtlaSil
  4. yeşilli bejli olan renge bittim resmen kadar güzel bi renk olmuş:)) göz makyajında konuşuyo yani:)))

    YanıtlaSil
  5. çok güzel bir makyaj olmuş, renklere bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Sanatla ugrastiginizi hatirliyorum yanlis kalmadiysa aklimda. Bu yonunuz makyajlariniza da yansiyor,her seferinde hayranlik duyuyorum inanin:) bir tablo gibi ozenle ince ince makyaj yapisiniza ozeniyorum ben de

    YanıtlaSil
  7. Göz makyajlarını çok beğeniyorum bende.

    YanıtlaSil
  8. her zamanki gibi muhtesemsin, cok begenerek takip ediyorum blogunu.. sana lens konusunda danismak istemistim.. gecenlerde solotica nc mel lensini siparis etmistim ve cok memnun kaldim. simdi ocre renginide almayi dusunuyorum, nc yada hidrocharme serisini ama karar vermekte cok zorlaniyorum.. nc gözlerimi oldugundan azcik daha buyuk gösterdi ve bu durum hosuma gitti, hidrocharme bu konuda nasildir diye sormak istedim.. nc den daha mi buyuk gösteriyor yoksa ayni buyuklute mi? bide hidrocharme ocre rengi ve charme'in haresi gözde dogal duruyormu mu resimlerdeki gibi? cok soru sordum kusura bakma ama umarim yardimci olursun:))

    YanıtlaSil
  9. Canım çokk güzel olmuş herzaman ki gibi kaleminin markasını öğrenebilirmiyim bayıldım

    YanıtlaSil
  10. Yine harikalar yaratmışsın

    bana kalırsa yaptığın makyajların kalitesi kullandığın markalarla alakalı kesinlikle değil,

    senin eline 5 TLlik 2 renk farda versek sen yine bu muhteşem göz makyajını çıkartırsın

    hala video bekliyoruz, bize de öğretmen lazım:))

    YanıtlaSil
  11. bir haftadır bu farlar çok dolaşır oldu bloglarda ama sende görünce en güzel makyajı o yapmıştır kesin göz makyajları çok güzel oluyor diye düşünüp açtım haklı da çıktım (:

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...