15 Şubat 2013 Cuma

Essence Twilight Makyajı

Dünkü Essence yazımda belirttiğim gibi Twilight Breaking Dawn koleksiyon ürünleriyle bir makyaj yaptım ve şimdi bunu ayrı bir yazıyla göstermek istiyorum.

Vampir makyajı gibi bir şey yapmaya çalıştım. Kopkoyu, vamp bir göz makyajı ve solgun bir yüz düşündüm. Bu nedenle allık sürmedim. Ayrıca turuncu lens olarak aldığımdan beri neredeyse hiç kullanmadığım, turuncu rengi yüzünden kullanmaktan çekindiğim Ciba Vision Elegance Hazel'ları kullandım. Sonuç beni tatmin etti.

Makyajda gözlerde önce Too Faced Glitter Glue bazı uyguladıktan sonra alt ve üst göz kapağının içinde ve crease bölgesinde altın renkli pigment olan A Piece of Forever, üst göz kapağının orta kısmında koyu mor renkli Alice Had a Vision Again, üst ve alt göz kapağının dış kısmında renkli simli koyu gri olan Edward's Love, alt göz kapağının orta kısmında ise gümüş ışıltılı koyu gri olan Jacob's Protection'ı kullandım. Son olarak alt ve üst göz kapağına hafifçe Inglot AMC siyah göz kalemi uyguladım ve bunu dağıttım, sonra kirpiklerimi rimelledim. Ayrıca kaşlarda Flormar kaş kalemi kullandım. Bu göz makyajı özellikle lenslerle birlikte enteresan bir görüntü oluşturdu.

Yüz makyajında çok fazla bir şey yok. Maybelline Fit kapatıcı ile göz altlarım, burnum gibi kapatılması gereken kusurları olan yerleri hallettikten sonra Alix Avien Terracotta pudra no 3'ü buffer fırçasıyla sürdüm. Yanaklarda sadece Bella's Secret var. Dudaklarda da sadece Renesmee Red lipgloss..

Makyajı anlattıktan sonra resimlere geçelim..







Aşağıdaki  resim biraz bulanık ancak burada lenslerin görünüşünü ve ışıklandırmayı beğendiğimden eklemek istedim.


İşte böyle bir makyaj oldu. Nasıl buldunuz? Vamp makyaj denince sizin aklınıza ne geliyor?

17 yorum :

  1. Makyaj on numara canim, ellerine saglik. Sana koyu renkler cok yakisiyor.

    Vamp makyaj denince benim aklima koyu kirmizi, kan rengi dudaklar, bembeyaz ten ve göz etrafinda koyu bir makyaj geliyor. Özellikle göz altlari agirlikli koyu kömür siyahi makyaj olmsi lazim bence. Yani o geliyor aklima :-)

    YanıtlaSil
  2. Süper olmuş :) HEle lesnler formata bu kadar uyar^_^ Sizin kadar yapamıcak olsam bile denicem :)

    YanıtlaSil
  3. ilk defa şu seti anlamlandıracak biri çıktı. çok kötü makyajlara tanık oldum cidden. ama bu kesinlikle kusursuz. hakkını kesinlikle vermişsin tatlım bayıldım!

    YanıtlaSil
  4. Makyajla lensin rengin nası uyumlu olmuş öyle,twittera koyduğunda da beğenmiştim zaten.Harika olmuş canım,ellerine sağlııık ;)

    YanıtlaSil
  5. makyaja bayıldım ama asıl lenslere bittim yani.. çok güzel olmuş bence..

    YanıtlaSil
  6. Essence pígment farları bi tÜrlü süremiyorum heryerim sim içinde kalıyor siz nasıl kullandınız bi püf nokta duymak isterim :)

    YanıtlaSil
  7. bayıldım cansucum muhtesem olmus hatta . Hala su glitter glue yu alamadım hep unutuyorum sephoaraya gidince sırf bu baz yok diye too faced return of sexy paletimi sattım :S

    YanıtlaSil
  8. muhteşem !! :) göz makyajını çok çok güzel taşıyorsun canım!

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel olmuş,bayıldım:)

    YanıtlaSil
  10. bu koleksiyonun tanıtımı için,bir çok blogta, bir çok makyaj örneği gördüm. ama en güzeli açık ara farkla budur, bayıldım <3 ellerinize sağlık:)


    www.kontesce.com

    YanıtlaSil
  11. Off ne kadar güzel olmuş böyle, bence lenslerle çok güzel uymuş..
    Vamp denilince benimde aklıma iheartsu'nun yazdıkları geliyor hep :D

    YanıtlaSil
  12. Lenslerle birlikte mükemmel uymuş. Cok begendim.

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. eneeeem resmen vampir olmuşsun süper =)

    YanıtlaSil
  14. sitedeki en güzel makyaj bu. hemen gidip ben de alıyorum bu pigmentleri!

    YanıtlaSil
  15. bende bu lenslerden istiyorum nerden aldığını veya sitesini söyliyebilirmisin bide fiyatı ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ürünü biz türkiyeye getirdik arzu ederseniz ücretsiz kargo ile satışımız var detaylı bilgi için exportecho@gmail.com mesaj atabilirsiniz

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...