17 Şubat 2013 Pazar

Essence Twilight Koleksiyon Ojeleri

Essence'ın Kasım ayında çıkarttığı Twilight Breaking Dawn koleksiyonunun makyaj yazılarından sonra şimdi de ojelerini göstermek istiyorum. Bu koleksiyondan dört oje çıkmıştı ve ben hepsini aldım. Alice Had a Vision ojeyi bu yazıda göstermiştim. Şimdi de koleksiyonun kalan ojelerini göstermek istiyorum.


Ojelerin üçü koyu renklerden biri de altın renginden oluşuyor. Yapılarını genel olarak beğendim, biraz yoğunlar ama kolay sürülüyorlar ancak kalıcılıkları genel olarak iyi değil. Özellikle üst cila kullanılmadığında sürüldüğünün ertesi günü çıkmaya başlıyorlar.

Altın rengi ojenin ismi koleksiyonun diğer altın rengi ürünleri gibi "A Piece Of Forever". Bu renk fırça izlerini biraz gösteriyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan



Dış mekan


Flaşlı çekim


Edward's Love siyah içine gümüş ışıltılara sahip bir oje. Şahsen koleksiyondaki aynı isme sahip pigment gibi içinde renkli ışıltılar olmasını tercih ederdim ama bu da hiç fena değil. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan



Dış mekan


Flaşlı çekim


Son olarak Jacob's Protection siyah zemin içinde mavi ışıltılı bir oje.. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.

İç mekan



Dış mekan


Flaşlı çekim


Twilight koleksiyon ojeleri 3TL civarındaydı. Yani oldukça uygun fiyata sahiplerdi. Şu an sanırım bu ojeler satıştan kalktı ama bulabilirseniz özellikle mavi ışıltılı olana bakmanızı tavsiye ederim.

8 yorum :

  1. sana her renk yakışmış tatlım,ben siyahı hariç diğer renklerini aldım ama altın sarısı hiç yakışmadı bana,çok çiğ durdu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, altın enteresan bir renk ama her tene gitmeyebilir. :)

      Sil
  2. gold ojeye biraz önyargılıyım ama siyah ve lacivert ojeler ışıltılarıyla çok çekici!

    Bloguma beklerim ben de
    visnetadindaa.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Koyu renklileri cok begendim ama altin renginde hala TenoverTen'in Worth'u benim icin bir numara. Resimler cok guzel cikmis eline saglik :)

    YanıtlaSil
  4. bende de 3 rengi var.. güzel renkler..

    YanıtlaSil
  5. mavi ışıltılı olanını ben de ilk çıktığında aldım. renk güzel ama dediğiniz gibi hiç kalıcı değil, akşam 2 kat sürüyorum ertesi gün öğlen olmadan uçlardan gidiyor. hiç bir ojede böyle bir durumla karşılaşmadım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef bu ojelerin öyle bir sorunu var. Ben de başka bir ojede bu denli soyulmayla karşılaşmadım.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...