6 Mart 2012 Salı

MAC Naturally Koleksiyonundan Seçtiklerim

MAC'in Şubat ayı içinde satışa sunulan Naturally koleksiyonu, adı üstünde natürel renklerden, toprak tonlarından ve Mineralize ürünlerinden oluşan bir koleksiyondu. Mineralize serisinin farları olsun, Skinfinish'leri olsun severim. Renkler de günlük kullanılabilecek şekilde olduğundan beğendiğim bir koleksiyon oldu. Koleksiyondan tercihlerim Early Morning allık, Cloudy Afternoon, Twilight Falls Mineralize farlar ve A Perfect Day ruj oldu. Bunun yanında koleksiyondan çıkan Blonde ve Redhead Mineralize Skinfinish'leri elimde önceden bulunduğundan bu vesileyle tanıtmış olacağım.


Mineralize Skinfinish'ler Blonde ve Redhead benim bayılarak kullandığım ürünlerdi zaten. Yanaklarıma biraz renk ve muhteşem bir ışıltı katıyorlar. Bu pudralar dört farklı renkten oluşuyor ama renkler birbirlerine yakın sayılır. Ben bunları her zaman karıştırarak sürüyorum. Early Morning ise oldukça pigmentli bir allık olmasına rağmen sürümü çok kolaydı, cildimle de harika bütünleşti. Rengi kırmızımsı koyu mercan diye tanımlayabilirim. İçinde ışıltı yok ama mat diyemem. Kalıcılık hakkında yorum yapmak istemiyorum çünkü benim yanaklarımda en ucuz ve kötü allıklar bile akşama kadar dayanıyor, o yüzden yorum yapmam doğru olmaz. 

MAC Mineralize Skinfinish: Blonde solda, Redhead sağda


Early Morning allık


Swatch flaşsız


Swatch flaşlı


Alt soldan sağa: Early Morning allık, MSF Blonde'un dört rengi, MSF Redhead'in dört rengi
Üstte solda: MSF Blonde, Üstte sağda: MSF Redhead karıştırılarak sürülmüş halde

Blonde yanaklarımda


Redhead yanaklarımda


Early Morning yanaklarımda


Mineralize farlar genelde sevilmiyor. Neden sevilmediğini anlayabiliyorum. Bu farların pek çoğu tek başlarına çok iyi renk vermiyorlar ve bazılarında far toz toz olup uçuşuyor. Islak kullanıldığında daha iyi performans sergileyen bu farları ben şurada tanıttığım Fyrinnae Pixie Epoxy üzerine kullanıyorum. Pixie Epoxy ile bu farlar hem muhteşem bir renk ve ışıltı veriyor, hem de akşama kadar zerre kıpırdamadan göz kapağımda kalıyor. Aldığım farlardan Cloudy Afternoon açık bir kahvemsi gri, Twilight Falls ise koyu bir kahve.. Birlikte güzel bir ikili oldular. 

Cloudy Afternoon


Twilight Falls


Swatch flaşsız


Swatch flaşlı


Soldan sağa: Cloudy Afternoon bazsız, Cloudy Afternoon Pixie Epoxy üzerine, Twilight Falls bazsız, Twilight Falls Pixie Epoxy üzerine

Gözümde swatchlar
"Göz kapağımda ve alt göz kapağımın iç tarafında Cloudy Afternoon, gözümün dışı, alt göz kapağı ve crease bölgesinde Twilight Falls. (Pixie Epoxy ile uygulanmış) Ayrıca siyah eyeliner ve rimel mevcut.."



Ruja gelirsek.. Diyebileceğim tek şey harika bir nude olduğu. Çoğu nude beni hasta gibi gösterir, genelde bir hevesle alırım, sonra keşke başka renk alsaydım derim ama bu hiç öyle olmadı. Rengi ne açık, ne de koyu, ten rengime mükemmel oturdu. Yapısı opak.. Nemlendirici bir yapısı var..

A Perfect Day


Swatch flaşsız


Swatch Flaşlı


Dudakta


Kısacası ben aldıklarımdan çok memnun kaldım. Fiyat vermem gerekirse allık 62TL, farlar 57TL, ruj ise 43TL'ydi. Mineralize Skinfinish'ler önceden alındığından şimdiki fiyat bilgisini bilmiyorum. Ayrıca bu ürünlerden hangileri MAC mağazalarında halen bulunabiliyor bilmiyorum, ilgilenenlerin mağazalara sormasında yarar var.

9 yorum :

  1. Güle güle kullan! Hepsi şahane gözüküyor...Blonde ve Redhead'in sende duruşuna bayıldım <3

    YanıtlaSil
  2. makeupwithstyle, çok teşekkürler, daha şahaneleri senin olsun. :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kuulan, hepsi çok güzel ve renkler sana çokkk yakışmış.. artık bir göz makyajı videosu çeksen de biz de bu şahane makyajların sırrını öğrensek olmaz mııııı??? :)))

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güzel günlerde kullan canım..Göz makyajını da çok beğendim, alıkların sende duruşu da süper..

    YanıtlaSil
  5. Güzel yorumlarınız için teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  6. Güzel günlerde kullan tüm cicilerini... Hr makyajına bayılıyorum gerçekten yakıştırmayı biliyorsun (:

    YanıtlaSil
  7. Çok teşekkür ederim Vespa Girl :)

    YanıtlaSil
  8. süper görünüyorsun canım,bu allığı bende ayırttırmıştım ama hasta olduğum için gidip alamamıştım,bence koleksiyonun en güzel ürünü:)

    YanıtlaSil
  9. Çok teşekkürler Özge :) Evet allığın rengi ve yapısı harika, hala varsa mutlaka almanı tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...