15 Aralık 2011 Perşembe

Fyrinnae Pixie Epoxy

Bu ürünün resimlerini hafta sonu çekmiştim ancak bloga koysam mı koymasam mı diye bayağı düşündüm. Düşünmemin sebebi bu ürünün Türkiye'de olmamasıydı ancak bugün tekrar düşündüm ve belki izleyicilerim zaman zaman farklı şeyler, yeni ürünler görmek isteyebilir, hem yurtdışında belki bir tanıdığı varsa aldırabilir diye düşünerek yayınlamaya karar verdim.

Bu ürün de Benefit The Big10 ve başka ürünlerle birlikte yurtdışından geldi. Çok denemek istediğim bir üründü ve aldığıma hiç pişman olmadım. Hatta bu küçük şey için son zamanlarda aldığım en iyi ürünlerden biri diyebilirim. Benim gibi pigment ve toz far kullanmayı sevenler için harika.


Pixie Epoxy, Fyrinnae isimli ufak bir firmanın ürettiği bir ürün. Ayrıca kendilerinin çok güzel farları da var, onların yazısı da sonra gelecek. Bu ürün, bir far bazı değil, farların ortalığa saçılmadan göz kapağına daha iyi yapışmasını, içindeki ışıltıların, simlerin uçuşmadan göz kapağına sabitlenmesini sağlayan, farın rengini canlandıran, özellikle toz far ve pigmentlerin ıslatılmadan ıslak kullanılmış gibi görünmesini sağlayan bir ürün bu.


Yukarıda görüldüğü gibi lipgloss tarzında bir ambalajı var. Far bazından sonra çok az miktarda sürüp yediriyorum, biraz yapış yapış bir his oluşturuyor. Sonra da toz farımı uyguluyorum. Bu şekilde sabah sürdüğümde farım akşamın geç saatlerine kadar göz kapağıma mükemmel şekilde sabitleniyor. Herhangi bir solma ya da göz kapağında birikme olmuyor.

Size daha iyi fikir vermesi açısından bazı MAC pigmentlerin normal ciltte ve Pixie Epoxy üzerinde nasıl durduğunun karşılaştırmalı fotolarını çektim. 


Aşağıdaki mevzu bahis MAC pigmentler soldan sağa olarak: Chartreuse, Violet, Kitschmas, Rushmetal, Reflects Transparent Teal glitter.. Hepsinde solda pigmentin normal cilt üstüne, sağda Pixie Epoxy üstüne uygulanmış hali görülmekte.. Üstteki gün ışığında, alttaki flaşlı çekilmiş.


Rengi nasıl da canlandırıyor değil mi? Son zamanlarda aldığım en beğendiğim ürün oldu. Geldiğinden beri neredeyse her makyajımda kullanıyorum. İmkanınız varsa mutlaka deneyin derim.

3 yorum :

  1. süper bir ürünmüş

    hepsinin rengi çok hoş ışıl ışıl

    YanıtlaSil
  2. Her yazında kullandığını görünce dedim Cansu da benim gibi çok memnun bu üründen :) Daha önce yorum bırakacaktım ama üşengeçlikten bir türlü yazamamıştım:) Sen hangi farları aldın merak ediyorum, bir de kozmetik yasağından önce mi aldın sonra mı? Açıkcası bir sipariş daha vermek istiyorum çünkü far renkleri çok müthiş.

    YanıtlaSil
  3. Evet çok memnunum, bitse tekrar tekrar alacağım bir ürün. :) Farları alalı 1 ay falan oldu. Sample olarak 10-15 tane renk aldım. Gerçi sample ama miktar olarak bayağı fazla. Hepsi de muhteşemler, bayıldım. ABD'ye sık sık gidip gelen bir arkadaşımın adresine gönderttim, gelirken getirdi.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...