30 Mart 2012 Cuma

LilaKutu Mart Kutusu

Oldukça gecikmeli bir LilaKutu yazısına hoşgeldiniz. Aslında bu fotoğraflar yayınlanmaya hazır bir şekilde bilgisayarımda iki haftadır duruyor ama ne zaman bilgisayar başına otursam yazma işi gözümde büyüyüyor ve sürekli erteliyorum. Bahar beni böyle etkiliyor işte.. Tembelleşiyorum.

Konumuza dönersek, bu kutu bana Mart ayının ortasında geldi. Her ay gelen kutuları heyecanla içinde ne var diye açıyorum, kutu işinin sevdiğim yönü de bu.. Herşey sürpriz oluyor. :) 

Mart LilaKutu'mdan çıkanlar aşağıdakilerdi: 



* PCO kırışık önleyici göz maskesi (1 adet, normalde 12 adet olarak satılıyormuş)
* Oxyload Classic krem (deneme boyu)
* Rausch Heart Seed Sensitive şampuan (deneme boyu)
* Rareblossom yoğun nemlendirici gece kremi (deneme boyu)
* Rareblossom onarıcı el kremi (deneme boyu)
* Barielle 50 saniye manikür pedikür (deneme boyu)
* Cosmed anti selülit losyon (deneme boyu)
* Cosmed anti selülit serum (deneme boyu)
* Max Factor Colour Elixir ruj (deneme boyu)
- Kalp şeklinde çikolata (Kendisi fotoyu çeker çekmez mideme gitti, tadı harikaydı :P)

Ürünlerin yakından çekimleri:



Ayrıntılara gelirsek.. Geçmiş aylarda kutudan tam boy ürün çıkmasına o kadar alışmışım ki bu ay biraz hayal kırıklığı oldu. 9 adet deneme boy ürün geldi. Bunların çoğu cilt bakım ürünü.. Göz maskesi, Rareblossom ürünleri, 60 saniye manikür pedikür kremi, Max Factor ruj bana hitap eden ve kullanacağım ürünler. Öte yandan Cosmed ürünleri için geçen ay çıkan deneme boy tüy dökücü kremleri için yaptığım yorumu yinelemek durumdayım. Deneme boy ürünlerle bir tüy azaltıcı kremin etkinliğini nasıl anlayamayacaksak selülit kreminin etkinliğini de anlamamıza imkan yok. Oxyload krem ise ilk bakışta enteresan gelmişti, tanımından içinde glikolik asit vb. bir içerik olduğunu düşünmüştüm ama içeriğini okuduğumda aradığımı bulamadım ve özellikle alkol içermesinden hoşlanmadım. Yine de cildim çok hassas olmadığından deneyebilirim, belki beni şaşırtır. Şampuanı da yine seyahatlerde kullanmak üzere bir kenara ayırdım.

Max Factor Colour Elixir rujun English Rose rengi geldi. Günlük kullanılabilecek, sedefli, açık pembe bir renk bu.. Rujun yapısı nemlendirici diyemem ama dudakları kurutuyor da diyemem. Öte yandan ruj kokusundan hoşlanmayanlara tavsiye etmem çünkü tam olarak klasik ruj gibi kokuyor.




Ürünlerin açıklamaları ve fiyatları ise kutudan çıkan karta göre şöyle:


İşte Mart LilaKutu'su böyleydi. Umarım Nisan ayında kutuda tam boy ürün görebiliriz. Bu hafta sonu sürpriz bir LilaKutu yazım daha olacak. O yüzden lütfen izlemede kalın. ;) LilaKutu'ya 19TL'ye abone olmak istiyorsanız TIK TIK..

6 yorum :

  1. ruj i-na-nil-maz yakismis! keske bende de bunun 100 de biri kadar guzel durabilseydi de kullanabilseydim :(

    YanıtlaSil
  2. merhaba, post ile alakasız olacak ama tecrübeli bir lens kullanıcısı olduğunuz için size sormak istedim.

    solotica'nın hidrocor serisi ile icemint'i opaklık açısından kıyaslayabilir misiniz? hangisi daha opak kalıyor?

    icemint ile cristal'ı kıyasladığınızda, hangi lens daha koyu renkli kalıyor?

    inşallah cevap alabilirim. bu arada göz çevrenizde tek bir çubuk göremedim. fevkalade güzel bakmışsınız kendinize.

    iyi günler.

    YanıtlaSil
  3. canım oxyload cok güzel nemlendiriyor kokusu korkunç olsa da bir süre sonra geçiyor t bölgesine sürmezsem kuru cildimi bolca nemlendiriyor. t bölgesine agır gelebiliyor. izlere iyi gelir mi bilemiyorum ama beklemedeyim.

    YanıtlaSil
  4. Oxyload konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum, harika nemlendiriyor.

    YanıtlaSil
  5. Yorumlarınız için çok teşekkürler. :D

    Adsız, Hidrocor ile Icemint'i kıyaslarsak Hidrocor daha yoğun boyamalı derim ama bazen boyaması az olan Hidrocor'lar da çıkabiliyor. Solotica'nın boyama konusunda belli bir standardı yok maalesef, o yüzden yanıltmak istemem. Icemint ve Cristal hemen hemen aynı lensler ama Cristal çok az daha açık..

    Kozmetik Deneyimleri ve mor rimel, henüz denemedim ama nemlendirmesi güzelse ellerimin neme çok ihtiyacı var, normal kremler yetişmiyor şu an kupkurular. Kısa zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. cevap için teşekkür ederim.

    kadınlar kulübünde satış yapan hanım ile yazışmalarınızı okudum ve yönetimin size karşı takındığı tavır canımı çok sıktı. bilhassa söz konusu hanımın size karşı kullandığı dili çok terbiyesizce buldum.

    bu durumudan maddi bir çıkarınız olmadığı ayan beyan ortadadır. aklı olan internet kullanıcılarının da ne demek istediğinizi gayet güzel anladığını düşünüyorum.

    üstünden uzun zaman geçmiş ama yine de ifade etmek istedim.

    iyi günler.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...