25 Haziran 2015 Perşembe

Denedim: Lancome Hypnose Drama Rimel


Sephora.com'dan alışveriş yapabilmenin en güzel yanı pek çok seyahat boy ürüne ücretsiz ulaşabilmek.. Zaman zaman birikmiş puanlarımla, zaman zaman promosyon kodlarıyla bu ürünlerden neredeyse her alışverişimde alabiliyorum. Bunlar sample gibi bir kaç kullanımlık değil, sadece ufak boy ürünler.. Dolayısıyla defalarca kullanılabiliyorlar ve tam boy ürünün performansının aynısı veya çok yakınına sahipler.

Bu tarz ürünleri bundan sonra "Denedim" başlığı altında yorumlamaya karar verdim. İlk olarak son zamanlarda kullandığım bir ürün olan Lancome Hypnose Drama rimel ile başlayayım dedim.

Lancome Hypnose Drama

L'Oreal grubu markalarının rimellerini genelde beğeniyorum ancak Lancome parfüm dışında sıklıkla alıp kullandığım bir marka değil çünkü bir L'Oreal markası olarak fazla pahalı buluyorum. Sanırım bunda geçmişte pek çok Lancome makyaj ürününün farklı ambalajla L'Oreal'de de bulunabilmesinin payı var. Şimdi ürünleri farklı olsa da hala bu markaya high end gözüyle bakamıyorum. Bu nedenle de daha ucuz olan L'Oreal, Maybelline ürünlerine yöneliyorum. Bu rimeli de ücretsiz olmasa tahminen almazdım.

Ürün ile hakkındaki yorumlarıma gelirsek.. Hypnose Drama zigzag şeklinde kıl fırçaya sahip bir rimel:

Lancome Hypnose Drama

Lancome Hypnose Drama

Rimelsiz kirpiklerim:

Lancome Hypnose Drama

Lancome Hypnose Drama ile:

Lancome Hypnose Drama

Lancome Hypnose Drama

Normalde rimel sürmeden önce mutlaka kirpik kıvırıcısı kullanırım ancak rimel yazılarımın hepsinde olduğu gibi bu resimleri de kıvırıcı kullanmadan çektim. Fırça tipinden de beklendiği gibi dolgunluk ve bir miktar uzunluk veren bir rimel. Tek katta bile bayağı dolgunluk veriyor. Yukarıdaki resimlerde iki kat sürüldü. Yalnız kirpikleri birbirine yapıştırmaya biraz meyilli, o yüzden dikkatli sürmek gerekiyor. Çok bol kepçe sürüldüğünde örümcek kirpik haline getiriyor. Ben genelde tek kat sürmeyi tercih ediyorum.

Bu rimelde yoğun, tatlı, bal gibi bir koku var. Bu kokuyu daha önce Maybelline ve The Body Shop (başka bir L'Oreal markası) rimellerinde de almıştım. Sanırım markaya özgü bir şey.

Sonuç olarak iyi bir rimel ancak mucizevi bir ürün değil ve 94TL'lik fiyatı hakettiğini düşünmüyorum diyerek yazımı bitiriyorum.

8 yorum :

  1. merak ediyordum bu rimeli gercekten iyi oldu yazını okudugum hakkaten mucizevi bisey değil loreal dan daha guzel sonuc alınıyor hemde fiyatı uygun ;) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kadar para verilecekse insan daha farklı bir şeyler bekliyor. Çok teşekkürler, sevgiler..

      Sil
  2. bir arkadaşım çok seviyor bunu yılbaşında ben grandiose alırken o da bunu almıştı tabi indirimli olarak aldık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kötü bir rimel değil kesinlikle ama benzer sonuç alınabilecek drugstore markaları varken bu kadar para vermek saçma geliyor.

      Sil
  3. Bu performansı gösterebilecek çok daha uygun fiyatlı maskara bulmak mümkün ama kesinlikle kötü değil. Ben de Doll Eyes versiyonunu merak ediyordum. Hala aklımda bir indirimde alamayı düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemfikirim. Ben high end rimelleri böyle seyahat boyu verdiklerinde denemek için almayı tercih ediyorum. Belki günün birinde aralarından birine bayılırım, o zaman bastırır parayı alırım. :)

      Sil
  4. Meşhur maskara bu muymuş yani... ne kadar içler acısı duruyor... 10 liralık maskaraların bile performansı daha iyi.. Lenslere bayıldım ama, hangisi bu??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok kötü değil ama 94TL'lik rimel kesinlikle değil. Lensler Bella Diamonds Gray Green. Çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...