22 Haziran 2015 Pazartesi

Boxycharm Nisan Kutusu


Oldukça gecikmiş bir yazıyla karşınızdayım: Boxycharm Nisan kutusu! Mayıs kutusu da çoktan geldi aslında, onu da bu hafta sonunda yazmaya çalışacağım.

Konsepti April Bloom olan Nisan kutusu, aşağıda da görebileceğiniz üzere şu ana kadar gelen en dolu kutulardan oldu. Öyle ki içindekiler kutuya zor sığmıştı.

Boxycharm April

Boxycharm April

Kutu içindekiler:

* Coastal Scents Revealed 2 far paleti (tam boy)
* Ofta Derma Mineral Aydınlatıcı Pudra (tam boy)
* Vincent Longo çift taraflı dudak kalemi (tam boy)
* Coolway Smoothing saç losyonu (tam boy)
* Harvey Prince rollerball parfüm (seyahat boyu)

Kutunun tartışılmaz yıldızı elbette Coastal Scents Revealed 2 far paletiydi. Bilindiği üzere Urban Decay Naked ile başlayan nude/kahve tonlu far paleti akımı çılgınlığa dönüştü ve pek çok marka bu tarz paletler yapmaya başladılar. Coastal Scents bu akıma kapılan firmalardan biri olarak Revealed paletleri piyasaya sürdü. Şu an üç adet Revealed palet bulunuyor ve bu ikincisi.. Aralık Boxycharm kutusundan da ilk palet çıkmıştı. Aslında Revealed ve Revealed 2 paletlerini zamanında Coastal Scents'ten zaten almıştım. Bu nedenle Aralık ayında kutudan çıkan ilk paleti anneme verdim. Bu kutudan çıkan ikincisini de yakında çekilişle hediye edeceğim. Umarım ileride 3. paleti de kutuyla gönderirler çünkü elimde olmayan tek Revealed paleti o ve merak ediyorum.

Paletin şimdilik sadece bir resmini eklemekle yetiniyorum çünkü bu ürün kesinlikle ayrı bir yazıyı hakediyor:


Ofra sanıyorum Boxycharm'ın kutularına en fazla eklediği markalardan biri. Şu ana kadarki kutulardan 3 ürünü çıktı. Hatta geçen ayki kutudan bir göz kalemi çıkmıştı. Bu kutudan ise Derma Mineral Powder toz aydınlatıcı pudrasının Pink Sapphire rengi çıktı. 

Ofra Derma Mineral

Ürünün delikli kısmı açılabilir/kapanabilir düşünülmüş. Bu detayı çok sevdim çünkü delikler açıkta olduğunda ambalajın içinde dağılabiliyor ve kapak açıldığında ortalığa saçılabiliyor.

Ofra Derma Mineral

Aydınlatıcı olarak grimsi, açık gül kurusu bir renge sahip. Ambalajı ilk açıp swatchladığımda bir hayli şaşırdım, zira çok yoğun ve ışıltıları biraz iri. Kesinlikle geniş gözenekli, pürüzlü ciltlere göre değil. İri ışıltılarından dolayı tüm yüzde kullanılması iyi olmaz, zira rahatlıkla insanı disko topuna çevirebiliyor. Yanaklara hafif elle uyguladığımda görüntüsü hoşuma gitti. Sanırım bu şekilde kullanabilirim. Ayrıca far olarakta kullanılabileceğini düşünüyorum.

Swatch
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış)

Ofra Derma Mineral

Yanakta görünüşü:

Ofra Derma Mineral

Vincent Longo ikili dudak kalemi, iki ucunda farklı renkte dudak kalemi bulunan bir ürün. Kalemlerin Spring Rose isimli tarafı sedefli gül kurusu/pembe, Maple isimli tarafı kızıl/kahve tonlarında..

Vincent Longo Duo Lip Pencil

Vincent Longo Duo Lip Pencil

Kalemlerin yapısı biraz kuru, yani yağ gibi kaymıyorlar ve sürerken dudağı çekiştiriyorlar. Ambalajdaki rengi iki katta elde edebiliyorsunuz. Oldukça kalıcılar ve dudakları ne nemlendiriyor, ne de kurutuyorlar. İki rengi de beğendim. Sedefli gül kurusu normalde sevmem ama Spring Rose aşırı sedefli olmadığından + rengi pembeye dönük olduğundan kötü olmadı.

Spring Rose:

Vincent Longo Spring Rose

Vincent Longo Spring Rose

Maple:

Vincent Longo Maple

Vincent Longo Maple

Swatch
(Sol Spring Rose, Sağ Maple)

Vincent Longo Duo Lip Pencil

Coolway Smoothing Lotion, ıslak veya kuru saça uygulanabilen saçın elektriklenip kabarmasını önleyici bir ürün. Pompalı bir ambalajı var ve içinden çıkan ürün losyon/serum tarzı denebilir. Bunu bir kaç kez kullandım. Meyvemsi hoş bir kokusu var. İnce telli saçlarımı ağırlaştırmıyor ve kabarma/elektriklenmeye fayda sağlıyor. Beğendim denebilir. Bu kutudan ayrıca bu marka için %35 indirim kuponu da çıktığını belirtmeliyim.

Coolway Smoothing Lotion

Son olarak kutudaki tek seyahat boy ürün olan Harvey Prince Hello parfüm, ucu metal toplu rollerball tarzı bir koku. Kokusu çok kötü değil ama bana biraz fazla alkollü ve ucuz gibi geldi. Tam tanımlayamıyorum ama doldurma parfüm satan yerlerin önünden geçerken karışık bir parfüm kokusu gelir ya, bu koku tam öyle. Sürdükten sonra hemen dağılıyor, hiç kalıcı değil. Sevmedim.

Harvey Prince Hello

Kutudan çıkan ürünler ve fiyatları aşağıdaki gibi.. Yalnız Coastal Scents paletin 39.95 olmadığını biliyorum. Normalde 19,95 olması lazım ama indirim zamanlarında 9,95'e kadar düşüyor. Yine de tek başına kutunun yarı fiyatını karşılıyor denebilir. Sonuçta fiyat/içerikten gayet memnunum.

Boxycharm April

Boxycharm aylık ücreti 21$ olan ve her ay 4 tam boy ürün sözü veren bir kutu servisi. Maalesef sadece Amerika içi gönderimi var.

Geçmiş kutulara bu etiket altında ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere..

12 yorum :

  1. Paket içeriği inanılmaz, 21$ karışılığı içerisinde bulunan ürünlere bayıldım! Özellikle dudak kalemi çok güzel Maple rengi harika, sana da çok yakışmış, bu kutuya sahip olabilme imkanının olmasını kıskanmamak elde değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Keşke Türk kutucular da bu tarz kutularla karşımıza gelseler.

      Sil
  2. Ayy ben o paleti çok istiyordum,ne güzel denk gelmiş sana da^^ Umarım üçüncüsü de gelir kutuyla :)
    Hepsini güle güle kullan canım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) bir iki ay sonra da 3. gelir diye bekliyorum, bakalım.

      Sil
  3. harika bir paket içeriği olmuş far paleti bile yeter tek başına paketi beğenmeye. ve yine muhteşem bir makyaj :)

    YanıtlaSil
  4. Palete ve pudraya bayıldım. Ahh ahh keşke buraya da gönderim yapsalar:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keşke.. Ya da en azından burada bir firma bu tarz kutularla karşımıza gelse.. :(

      Sil
  5. Keşke Türkiye'ye de gönderim yapsalar.. Gerçekten Türkiye'de böyle avantajlı kutular çok az var :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Türkiye'de iki kutu var ve ikisi de bunun yanına yaklaşamıyor. :(

      Sil
  6. Türkiye'de böyle kutular yapılmaması gerçekten üzücü :'(
    Güle güle kullan hepsini :*

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...