6 Kasım 2013 Çarşamba

Flormar Black Dot Ojeler


Bir süredir tırnaklarım kırılıp soyulduklarından dolayı oje yazısı yazamıyordum. Şimdi yavaş yavaş elimdeki ojeleri deneyip fotoğraflamaya başladım. Bugün de size Flormar Black Dot serisinden aldığım 3 rengi göstermek istiyorum.

Black Dot serisi iki boyda altıgen siyah pullar içeren farklı renklerde 5 ojeden oluşuyor. Bu yazıdaki ojelerin yanında bir de yeşil ve mavi renkleri var. Pulların şekli ve miktarı serinin her ojesinde aynı.

BD01 açık gri zeminli bir oje. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





BD03, canlı pembe zeminli.. 3 oje arasında favorim bu. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Son olarak BD05 açık mavi zeminli bir oje.  Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila uygulanmış halini görmektesiniz.





Bu serideki ojelerin zemin renkleri krem, jel arası olarak tanımlanabilir. İki katta tam renklerini veriyorlar. İkinci kat geçildiğinde alt kattaki siyah pulların da seçilebiliyor olması güzel ve değişik bir görünüm oluşturuyor. Yapıları pullardan dolayı biraz yoğun.. Pullar fırçaya topak halinde gelebiliyor. Bu nedenle sürmeden önce pul fazlalığını şişenin kenarlarına sürerek almak daha rahat bir uygulama imkanı verecektir. Kuruma hızları iyi, hemen kuruyorlar diyebilirim.

Çıkarılmaları diğer pullu ojelerde olduğu gibi zor.. Folyo yöntemi ile çıkarmak veya soyularak çıkarılabilen alt cilalardan kullanmak bu soruna çözüm olacaktır.

Flormar Black Dot serisi ojelerin fiyatları 2,85TL. Flormar satış noktalarında ve Flormar online satış mağazasında bulabilirsiniz.

12 yorum :

  1. Çok güzelmiş, ben bu serisini hiç görmemişim yaaa :((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar mağazasında görüp aldım, Watsons vb. yerlere göndermiyorlar sanırım

      Sil
  2. Çok isteyerek aldım, beğendimde.. Soyarak cıkarınca pek sorun olmuyor gibi ama asetonla çıkartmak zor... Folyo yontemini duydum ama hiç bilmiyorum =) Araştırayım bi..
    Kuruma hızıda şaşırtı beni, gerçekten diğer ojelerime nazaran hızlı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kuruma hızı gerçekten hızlı. Pamuğa döküp aseton döküp tırnağa kapayıp folyoyla parmağı sarıp bekletince hiç zorlamadan çıkıyor

      Sil
  3. Hepsine bayıldıım! BD01 kullanmadan favorim oldu bile :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten güzeller. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  4. Ben de bunların nasıl durduğunu merak ediyordum teşekkürler paylaşım için:)
    Folyo yöntemi nedir ki onu bilemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Yorum için ben teşekkür ederim. Pamuğa aseton döküp tırnağa kapayıp folyoyla parmağı sarıp bekletince hiç zorlamadan çıkıyor.

      Sil
  5. Çok tatlıymış bu seri, özellikle grisine bayıldım. teşekkür :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğendiğinize sevindim. Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  6. Bende bu seriyi çok beğeniyorum. Kırılan, soyulan tırnaklar içinse essence ultra strong nail hardener'ı denemelisin tatlım çok memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Essence'a mutlaka bakacağım, çok teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...