20 Kasım 2013 Çarşamba

Golden Rose Cat's Eyes Liner

 
Bir kaç günlük aradan sonra Golden Rose Cat's Eyes eyeliner yazısıyla karşınızdayım. Cat's Eyes için mat görünümlü siyah, likit eyeliner tanımlamasını yapabilirim. Ambalajını sevdim, bence turuncu ve siyah uyumlu olmuş. Gayet kaliteli görünüyor.


Cat's Eyes, klasik ince uçlu likit eyeliner fırçasına sahip. Eğer bu tür fırçalara alışık değilseniz uygulaması zor gelebilir. Ben uzun zamandır bu tarz eyeliner kullanmıyordum. Bu nedenle sürerken zorlandım. Kısaca düzgün uygulanması için biraz pratik gerektiriyor.


Eyeliner kurudukça ve sabitlendikçe mat bir görünüme bürünüyor. Bu da ürünü elimdeki diğer likit eyelinerlardan ayırıyor. Mat görüntüsünden dolayı mı bilmiyorum ama siyahı pek koyu sayılmaz. Yani kömür karası bir görüntü olmuyor ama yine de kendine özgü görüntüsünü sevdiğimi söyleyebilirim.



Kalıcılığı konusunda bir sorun yaşamadım. 6-7 saat sonunda hala gözümdeydi ve bir silinme yoktu. Normalde likit eyelinerlar bende fazla dayanmaz, özellikle göz pınarının olduğu taraf hemen silinir ama bu eyeliner ile böyle bir sorun olmadı.

Eğer likit eyeliner kullanmaya alışıksanız ve mat görüntüden hoşlanıyorsanız tavsiye edebilirim. Fiyatı şu an 13,25'ten 6,65TL'ye düşmüş durumda. Golden Rose satış noktalarından ve online satış sitesinden edinebilirsiniz.

* Ürün firma tarafından denemem için gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

8 yorum :

  1. mat eyelinerları parlaklardan daha çok seviyorum sana da yakışmış :) sanırım denemeye değer...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ilk kez mat eyeliner deniyorum ve sevdim diyebilirim. :) Çok teşekkürler.

      Sil
  2. Çıkartırken dağılmasa büyük bir aşk yaşıyabilirdik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O kısma hiç dikkat etmedim :) ama genelde önce makyajı ıslak mendille şöyle bir silip sora yüzümü yıkadığımdan bana pek farketmiyor.

      Sil
  3. Aslında matlığı güzelmiş bence :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet enteresan görünüyor. :) Çok teşekkürler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...