23 Şubat 2013 Cumartesi

Flormar Matte Ojeler 2

Flormar Matte ojelerin 4 renginin yazısını burada sizlerle paylaşmıştım. Şimdi elimdeki kalan 3 ojeyi göstermek istiyorum. Koyu mor renkli M11 , koyu lacivert renkli M12 ve koyu yeşil renkli M06..


Ojelerin yapısı hakkında daha önceki yazımda daha detaylı bir inceleme yapmıştım. Aynı şeyleri tekrar etmek istemediğimden bu sefer daha çok resim ve swatch ağırlıklı bir yazı göreceksiniz.

M11 koyu bir mor rengi.. Fotoğraf makinemde rengini tam yakalamakta zorlandığım bir renk.. Nedense morlar ve maviler resimlerde hep karışıyor. Bunun bir sonucu olarak özellikle gün ışığında çekilmiş resimler normalde olduğundan çok daha mavi tonlu görünüyor. Bu ojenin rengi için tam bir "patlıcan moru" diyebilirim. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan


Dış mekan


Floresan lamba çekimi


Flaşlı çekim


M12 koyu lacivert bir renk. Morda yaşadığım renk yakalama problemini bu ojede yaşamadım, bu nedenle aşağıda gördüğünüz gerçek rengine oldukça yakın. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan


Dış mekan


Floresan lamba çekimi

Flaşlı çekim


M06 içinde biraz mavi tonları da bulunan koyu yeşil bir renk. Daha önceki yazıda gösterdiğim M05'ten çok daha koyu ve daha yeşil tonlu bir oje. Gerçek hayatta aşağıda göründüğünden daha koyu duruyor. Bu ojeyi kullanmadan önce alt cila kullanmanızı şiddetle tavsiye ederim. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.

İç mekan


Dış mekan

Flaşlı çekim


Böylelikle elimdeki tüm Matte ojeleri göstermiş oldum. Tırnaklarda mat görüntüyü seviyorsanız 3,5TL'lik uygun fiyata sahip bu ojeleri tavsiye ederim.

10 yorum :

  1. valla mor olanına özellikle bayıldım güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. en çok mor olanını beğendim

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller güle güle kullan
    blogumda bir etkinlik var katılırsan sevinirim:
    http://www.makyajvehersey.blogspot.com/2013/02/wishlist-etkinligi.html

    YanıtlaSil
  4. Mor olanın tonu ne kadar güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. ben de aldım bunun beyazından ama bir türlü süremedim rezil oldu ellerim. mat olmasından mütevvelit çabuk donuyor ve ben geniş fırcalı ojelere baya bir alıştım sanırım. baska türlü fırca kullanamaz oldum. ama gerçekten çok güzel ojeler bunlar. flormar hakkaten güzel işler çıkarıyor.
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba,

    Sitenizi çoook eskiden beri izliyordum, ve gerçekten çok çok güzel yorumluyorsunuz, takipçinizim:)

    eğer benim bloğuma bakmak isterseniz çok sevinirim:)
    www.alisverismakyaj.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. siyah matte oje ile french yapıştım ben de cok sevdim bu seriyi.


    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  8. yeşil olan gerçekten çok güzel duruyor.

    YanıtlaSil
  9. Gerçekten çok güzelmiş. Mora bayıldım.

    http://basakze.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. bendeki morunu unutmuştum, ne zamandır sürmüyordum. bu yazıyla hatırlamış oldum, canım istedi :) süreyim bari ben de :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...