11 Şubat 2013 Pazartesi

Flormar Matte Ojeler 1

Flormar geçtiğimiz haftalarda mat ojelerden oluşan Matte serisini satışa sundu. Flormar'ın gönderdiği paketten bu ojelerin 3 rengi çıkmıştı. Çok beğendiğimden sonradan 4 rengini daha edindim. Bu yazıda Matte serisinin dört rengini göstermek istiyorum.


Matte serisi Flormar'ın ciddi anlamda ilk mat oje denemesi denebilir. Daha önceden SuperMatte diye bir serileri vardı ama normal, ışıltısız ojelerden oluşuyordu. 

Ojelerin yapısını genel olarak beğendim. Biraz yoğunlar ama sürümleri kolay sayılır. Sadece sürerken eşit dağıtmaya özen gösterilmeli, yoksa dalgalı bir görünüm alabiliyorlar. Bu ojeler pigmentliler ve renklerini tam veriyorlar. Genel olarak iki kat uygulamak yetiyor ancak iki kat sürülse bile tırnak çizgisi belli belirsiz görünebiliyor. Bazı yoğunluğu az renklerde tırnak çizgisi daha belirgin görülüyor. Çok çabuk kuruyorlar, yatmadan 1 saat önce sürsem bile sabah yatak çizgileriyle karşılaşmıyorum, bu çok olumlu bir özellik..

Gelelim ojelerin swatchlarına.. M01 harika, göz alıcı, saf bir beyaz. Şu ana kadar gördüğüm en beyaz oje bu. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.






M02 mat bir siyah. Tırnaklarda çok güzel görünüyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





M05 için sanırım turkuaz diyebilirim. Bazı bloglarda mavi denmiş ancak bence maviden çok yeşile dönük bir renk. Floresan lamba altında daha mavi görünebiliyor. Aşağıda iki kat sürülmüş halini görmektesiniz.





Son olarak soğuk tonlu koyu bir kırmızı olan M08.. Bu ojenin renk yoğunluğu diğerlerinden daha az. Dolayısıyla tırnak çizgisi iki katta seçiliyor. Belki 3. katı sürsem daha iyi görünebilirdi ama bu hali de gayet iyi..





Matte serisi ojeler oldukça dayanıklı. M02 siyah tırnaklarımda 3 gün boyunca herhangi bir çıkma, soyulma olmadan kaldı. Tek sorun tırnakta uzun süre tutunca bir süre sonra mat görünümü kayboluyor. Aşağıda mat siyahın 3 gün sonraki halini görmektesiniz.


Sonuç olarak bu ojeleri çok sevdim. Sanırım gidip 4 rengini daha almamdan belli oluyordur. Kalan 3 rengi ayrı bir yazıda göstermek istiyorum. 

Matte ojelerin fiyatı 3,5TL.. Flormar bayilerinde, mağazalarında, kiosklarında bulabilirsiniz. Alternatif olarak Flormar'ın sitesinden de alabilirsiniz.

* M01, M02 ve M05 deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır.

6 yorum :

  1. beyaz olanı çok beğendim özellikle.bu arada geçenlerde tırnaklarında miracle serisinden bi oje vardı çok beğenmiştim u02 olması lazım.zaten ne zamandır aklımdaydı bu seriden sipariş vermek hemen 8oje aldım bide hediyeliymis aynılarından geldi :)

    YanıtlaSil
  2. beyaz ile turkuaz olana bittimm ben ne güzeller öyle en kısa zamanda alınmalı : )

    YanıtlaSil
  3. allahım beyaza bittim resmen çok güzeller. öpüyorum canım süper post <3

    YanıtlaSil
  4. Siyahi begendim . Ama mat ojelere alisamadim bir turlu. :) Gule gule kullan Sevgiler

    YanıtlaSil
  5. ucuz ve başarılı, ayrıca matlığını kaybetmesi de enteresan geldi,

    YanıtlaSil
  6. gerçekten çok güzel bir oje. bende kırmızı ve pembesini aldım. uzun sürede kalıcı tırnak uçları bile çıkmadı ;)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...