10 Şubat 2013 Pazar

Flormar Deluxe Cashmere DC27 Ruj

Flormar daha önce bu yazıda da bahsettiğim gibi bana yeni ürünlerinin bulunduğu bir paket göndermişti. Bu paketten çıkan ürünlerden biri de yeni çıkardıkları Deluxe Cashmere serisinden bir rujdu.

Aşağıda gördüğünüz gibi rujun altın renkli, ince, uzun ambalajı gayet kaliteli ve hoş görünüyor.


Bu rujların 10 rengi mevcut. Bana DC27 numarası geldi. Bu ruj için vişne çürüğü diyebilirim. Oldukça koyu ve vamp bir renk..



Rujun yapısı güzel.. Nemlendiriciliği fazla değil ama kurutucu da değil.. Pigmentli sayılabilecek bir ruj, ambalajda göründüğünden biraz daha açık bir sonuç veriyor. Hoş, meyvemsi bir kokusu var, ruj gibi kokmuyor. Sürüm açısından dudakta yağ gibi kaydığını söyleyemem ancak yumuşak sayılabilecek bir yapıya sahip. 

Deluxe Cashmere DC27'nin rengini ilk gördüğümde bana olmaz, gündüz kullanamam demiştim ancak sürünce hoşuma gitti. Gündüz de sade bir göz makyajıyla, özellikle bu kış günlerinde pekala kullanılabilir bir rengi var.

Swatchlar




Sonuç olarak gayet alınabilir bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Özellikle vamp renkleri sevenler DC27'ye mutlaka bakmalı.. Rujların fiyatı 15,50TL.. Flormar mağaza ve kioskları yanında Flormar'ın online satış sitesinden edinebilirsiniz.

* Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır

8 yorum :

  1. bende 2 rengini aldım bayılarak,bir tanede flormar gönderdi ama bu renk yok bende ve şuan bayıldım:(( cansucum ruj swatchlarını yasaklıyorum sana dudakların o kadar düzgün ki renkleri çok hoş yansıtıyor..

    YanıtlaSil
  2. lens olan ney beyin mi?
    şaka şaka seni çok beğeniyorum çok tatlısın canım

    YanıtlaSil
  3. hangi lensi kullandin burda ? bayildim !

    YanıtlaSil
  4. dudakların harika çıkmış:) e ruj da güzel tabi:))

    YanıtlaSil
  5. Bu lens muhteşem nerden aldınız fiyat nedir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Solotica Natural Colors Topazio, Solotica nereden alınır etiketi altında ayrıntılı bilgi mevcut

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...