29 Ocak 2013 Salı

Flormar Love Connection LC02 Terracotta Far


Bir süre önce Flormar'dan içinde yeni ürünlerinin bulunduğu bir paket almıştım. Paketten çıkan yeni Terracotta farları da beni bir hayli heyecanlandırmıştı. Terracotta tarzı fırınlanmış ürünlere zaafım var. Seviyorum, elimde değil.

Flormar'ın yeni çıkarttığı Terracotta Love Connection farları, bir tarafı düz bir renk, diğer tarafı ise çeşitli renklerin karışımından oluşan farlara sahip bir seri. Görüntüleri gerçekten çok güzel.. Özellikle çeşitli renklerin karışımından oluşan taraf oldukça enteresan görünüyor.

Benim pakedimden bir tarafı bej düz renk, diğer tarafı baskın olarak mor içine turkuaz, gümüş ve bronz renklerden oluşan LC02 çıktı.




Ürünle ilgili yorumlarıma gelirsek.. Eğer far bazı olmadan, normal farlar gibi kuru kullanmak için alacaksanız hayal kırıklığına hazır olun derim, zira swatchlarda da göreceğiniz gibi bazsız, kuru kullanım performansı kötü.. Fırçayla defalarca alıp sürdüğüm halde far swatchlarda neredeyse hiç renk vermedi. Nedense bu tarz ürünlerde parmak swatchı daha uygun oluyor. Bazlı performansı ise gayet iyi.. Hem Urban Decay far bazı, hem de bu tür fırınlanmış farlara genelde önerdiğim Too Faced Glitter Glue üzerine denedim. İkisinde de iyi performans verdi, tabi Too Faced Glitter Glue'daki performansı biraz daha iyiydi. 

Swatchlar..
İki taraftaki renkler sırasıyla soldan sağa kuru, Urban Decay far bazı ve Glitter Glue ile uygulanmış..


LC02'nin renk seçimleri ilk bakışta iyi değilmiş gibi geliyor. İnsan bej ve mor ne alaka, bej tarafı aydınlatıcı rengi herhalde diye düşünüyor ancak makyajda kullandığımda bu iki renk bir hayli uyumlu oldu ve hoşuma gitti. Bu farlar ışıltılı ancak kesinlikle simli değil.. Aşağıda Too Faced Glitter Glue üzerine uygulanmış halini görmektesiniz.



Terracotta Love Connection farların fiyatı 24TL. Eminim pek çok kişiye pahalı gelecektir ancak ben dayanamayıp gidip başka bir rengini daha satın aldım. Yakında bu aldığım diğer rengini de blogda görebileceksiniz.

Kısaca kullanımı basit bir far arıyorsanız pek size göre olduğunu söyleyemem. Islak kullanıma alışıksanız, far uygulamadan önce far bazı kullanma alışkanlığınız varsa bakmanızı tavsiye derim.

* Ürün deneme amaçlı gönderilmiştir, yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimi yansıtmaktadır

5 yorum :

  1. Çok sert yapısı çokda sevemedim.Daha yumuşak olsaydı renkleri daha verebilirdi bence uğraşmazdık

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor kesinlikle !! Ama ben yapsam senin gibi olmaz :D

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel görünmüş gözünde.Zaten resimlere geçmeden nasıl görüneceğini tahmin etmiştim.Senin bir tabirin var ya ucuzcu malı diye;ucuzcu malı olsa güzel duruyor:)

    YanıtlaSil
  4. gözğnde harika durmuş canım.rengine bayıldım:)

    YanıtlaSil
  5. mükemmel görünüyorsunuz ama ben sizin normal göz renginizi çok merak ettim.onu da koyarsanız karşılaştırma yapabailirz.ve maşallah çok yeteneklisiniz

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...