27 Ocak 2013 Pazar

Ocak LilaKutu'm..

Bir süredir yeni yazı yazmıyorum, bu konuda kusura bakmayın. İyi haber, bu hafta boyunca blogda her gün en az bir yazı olacak. Yazıların resimleri hazır bile.. :)

Bu yazıda ise size Ocak LilaKutu'sunu göstermek istiyorum. Bu kutu Ocak ayının ortalarında elime ulaştı, aslında resimlerini de hemen çekmiştim ama bir türlü yazısını yazamadım.

Ocak kutusu aşağıda görüldüğü üzere yine oldukça doluydu ve ürünler yine cilt bakımı, saç bakımı ağırlıklıydı.


 
Kutu içeriği
 
Tony & Guy Nourish saç kremi deneme boyu
Dr. Angel 3 adet genital hijyen mendili
Lavera gündüz kremi, dengeleyici krem, naneli nemlendirici sıvı krem, yaban güllü nemlendirici krem testerları
Lavera dudak nemlendiricisi tam boy
Veld's parfüm testerı
OzoxLive profesyonel cilt bakım jeli testerları 
Barielle 60 saniye manikür/pedikür
Tend Skin cilt solüsyonu tester
Missha BB Boomer tester
Missha Geum Sui First Essence Booster serum tester
Biscolata bisküvi


Lavera dudak nemlendiricisini ne zaman açarım bilemiyorum, evde o kadar çok dudak nemlendiricisi birikti ki.. Çoğu da hep kutulardan çıktılar. Bunu belki bir yakınıma verebilirim. Lavera kremler her biri 4-5 kez kullanılabilecek miktardalar, elbette bu kadar zamanda etkilerini göreceğini sanmıyorum ancak kutulardan çıkan bu testerlar sayesinde bir süredir yüz kremi almadığımı söylemek zorundayım. Kullan, kullan bitmiyorlar. :) 


Missha BB Boomer benim önceden kullandığım ve elimde tam boyu olan bir ürün.. Güzel bir baz olduğunu söyleyebilirim. Biraz ışıltılı/sedefli bir yapısı var ancak ciltte ışıltıları kayboluyor. Hafif yapılı, cildi güzel nemlendiriyor ve parfümlü bir kokusu var. Yağlı ciltler için çok uygun olmayabilir çünkü yağlanmayı pek önlediğini söyleyemem, yine de makyajın daha kalıcı olmasını sağlıyor. Geum Sul First Essence Booster serumu ise daha önce denemedim. OzoxLive LilaKutu'dan daha önce çıkmıştı. Şeffaf, jel şeklinde bir ürün ancak diğer ozonlu ürünler gibi çok kötü kokuyor. Tend Skin cilt solüsyonu için LilaKutu'dan çıkan kartta kıl dönmesi ve batık oluşumunu engellediği, koltukaltı için deodorant özelliği olduğu ve ağda, epilasyon sonrası oluşan hassasiyeti giderip kızarıklığı azalttığı yazıyor. Durum böyle olunca merak edip içeriğine baktım. Etken maddesi asetil salisilik asitmiş, yani Aspirin'in etken maddesiyle aynı.. :)


Kutudan Tony & Guy Nourish yıpranmış saçlar için saç kreminin 50ml'lik cömert bir deneme boyu çıktı. Kısa zamanda deneyeceğim. Veld's parfümün bana hoş gelen, çiçeksi, hafif bir kokusu var. Tester üzerinde yazdığına göre parfümün tek özelliği kokusu değil. Ayrıca stres azaltıcı, rahatlatıcı ve psikolojik olarak aşırı yemeyi önleyici etkileri de varmış. Ayrıca hafifçe cilde masaj yapıldığında yağların parçalanmasını sağlayan iki enzimi harekete geçiriyormuş. Yani zayıflatıcı bir parfümmüş kendisi.. Enteresan. :) Barielle 60 saniye manikür/pedikür ise daha önce LilaKutu'dan çıkmıştı ve denemiştim. Tırnak eti sorunum olmadığından pek bir şey anlamadım ama peeling gibi bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Biscolata ise LilaKutu'nun tatlı bir hediyesi..

Ürünlerin özellikleri ve tam boy fiyatları..


Kutu doluluk açısından iyiydi. Geçmişte çıkan ürünlerden iki tekrar vardı ve maalesef makyaj ürünü yoktu. Yine de kötü bulmadım. Özellikle parfümü beğendiğimi belirtmeliyim. 

LilaKutu'ya aylık 19TL'ye abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...