23 Aralık 2012 Pazar

MAC Stolen Moment ve Divine Blue Farlar

Geçen ayın ilk haftalarında çıkan MAC Glamour Daze koleksiyonunda sekiz adet Extra Dimension far mevcuttu. Normal MAC farlardan farklı bir yapıya sahip olan bu farların iki rengini aldım: Stolen Moment ve Divine Blue..




Yukarıda da yazdığım gibi bu farlar normal MAC farlardan farklı bir yapıya sahip.. Mineralize farlar gibi ıslak kullanılabilmekle birlikte, Mineralize serisinden farklı olarak kuru olarak kullanıldığında da pigmentasyonu gayet iyi.. Ambalajlarında çok güzel görünmelerinin yanında, göz kapağında da ambalajdaki rengi gayet rahat veriyorlar. Çok ince ışıltılı, biraz metalik bir görünüşleri var.

Stolen Moment grimsi kahverengi (taupe) bir far.. İçinde bir miktar morumsu etkiler de görülebiliyor. MAC Satin Taupe'a renk olarak benzediği söyleniyor ancak elimde Satin Taupe bulunmadığından bunu doğrulayamıyorum.


Divine Blue ise açık, yeşilimsi mavi bir renk. Mint renginin biraz daha mavi katılmış hali diyebiliriz. Bu renk Stolen Moment kadar pigmentli değil ancak üste bir kat daha geçilerek gayet güzel yoğunlaştırılabiliyor.


Swatch
(Sol: Divine Blue, Sağ Stolen Moment)


Her iki far da tüm göz kapağında tek başına gayet rahat kullanılabilecek renklere sahip. Aşağıda göz kapağında nasıl göründüklerini görebilirsiniz. Makyajlarda söz konusu farlar dışında sadece eyeliner, rimel ve kaş altına aydınlatıcı eklendi. Farlar Urban Decay far bazı üzerine uygulandı.

Stolen Moment



Divine Blue



Farların hala MAC mağazalarında bulunması mümkün olabilir diye düşünüyorum çünkü 54TL'lik fiyatlarıyla bu minik farlar pek satmamış olabilirler. Yapılarını çok beğendim ancak yine de bu fiyatın bu kadar az miktardaki farlar için fazla olduğunu düşünüyorum. Elca'ya düşerlerse başka renklerini de almayı düşünebilirim.

Glamour Daze koleksiyonundan aldığım Everything That Glitters ojeyi burada, Extra Dimension Skinfinish Superb aydınlatıcıyı ise burada görebilirsiniz.

10 yorum :

  1. Stolen moment gerçekten satin taupe'a benziyor. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Bronz olanı begendim ancak Mac son zamanlarda fiyatları iyice uçurdu. Ben bu ara iyice elimi eteğimi çektim ancak Elcadan takip ediyorum. Banada beklerim:)

    http://makeupbybgm.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemfikirim, ben de Elca'dan almayı tercih ediyorum. Umarım bu serinin diğer farları Elca'ya düşer.

      Sil
  3. Stolen Moment çok hoşmuş, çok yakışmış. Hangi eyeliner'ı kullandın bu makyajda?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Yanılmıyorsam Inglot AMC siyah kalemini kullanmıştım.

      Sil
  4. Stolen Moment'a sahip olduğun için çok şanslısın, güle güle kullan. :)
    Çok güzel bir rengi var ve bence Satin Taupe'dan daha güzel. Sana da çok yakışmış. Stolen Moment kullandığın makyajına bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  5. oww ikisi de çok güzel ve sana çok yakışmış :D güzel günlerde kullan canım..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...