28 Aralık 2012 Cuma

Aralık LilaKutu'su..

Aralık ayı bitmeden yılın son LilaKutu'su olan Aralık kutusunu göstermek istedim. Yılbaşı dolayısıyla kutumuz biraz farklıydı. Üzerinde melek, yıldız, kar taneleri gibi figürler vardı.


Tabi ki kutunun dışından çok içiyle ilgilendiğinizi bildiğimden fazla bekletmeden içini de gösteriyorum. Gördüğünüz gibi kutumuz yine dopdoluydu ve özenle hazırlanmıştı.


Kutu içeriği:

* Oxyload Classic krem deneme boyu
* Aveseena China Doll gece kremi deneme boyu
*  Nesia Skin Care el ve vücut losyonu (kutu içinde fazla sayıda tester)
*  Aubrey GPB Balancing şampuan 59 ml.
*  Aubrey GPB Balancing saç kremi 59 ml.
*  Bioderma Sebium karma cilt için yüz yıkama jeli 15ml deneme boyu
*  Activar Infusion maske tester
*  Nail Trick soyulabilen oje tam boy
*  Sky Dent kendinden macunlu diş fırçası
*  Palmer's Eventone Fade krem 2 adet tester
*  La Naturel deodorant deneme boyu
*  Roberto Cavalli parfüm tester
*  Davidoff Cool Water parfüm tester




Aubrey GPB şampuan ve saç kremini henüz denemedim. Üzerinde besleyici, proteinli bir formülü olduğu yazıyor. İçeriklerine baktığımda soya ve süt proteini, vitaminler ve bitkisel özler olduğunu görüyorum. Şampuanda sülfat olmaması da büyük bir avantaj.. Güzele benziyorlar ve boyları da oldukça iyi.. 1 haftalık seyahatlerde rahatlıkla yanıma alabilirim.

La Naturel deodorant parfüm, sentetik kimyasal, alkol gibi maddeler içermeyen, tamamen doğal mineral ve bitkilerden oluşan bayanlar için bir deodorant.. İçinde zeytin yaprağı suyu, mineral tuz, papatya ekstratı, portakal nergisi ekstratı, limon otu ekstratı bulunuyor. Pek bir kokusu olduğunu söyleyemem ama terlemeyi düzenleyici etkisi varmış. Bu etkisini de ancak yazın test edebileceğim.

Oxyload kremi daha önce yine LilaKutu vasıtasıyla denemiştim. Ozonize saf zeytinyağı, vitaminler içeren bu kremin cilt hastalıkları üzerinde oldukça etkili olduğu söyleniyor. Yüzünde kullananlar var, hatta sivilceler üzerinde etkisi olduğu da söyleniyor ama benim bu kremi, hem kötü kokusundan, hem de yağlı/vazelin tarzı yapısından yüzüme süresim pek gelmiyor. Bir süre ellerimde tırnak etlerim üzerinde kullandım, hoşuma gitti. Yine de belki sivilcem çıkarsa üzerinde deneyebilirim. Bir de kafamdaki sedef üzerinde kullanmayı düşünüyorum ama saçımı yağlandırır mı diye endişeliyim.


Nesia el ve vücut losyonu kutusu içinde yanılmıyorsam 10 kadar tester poşeti bulunuyordu. Geçmiş zaman kullanıyorum çünkü hepsini kullandım, bitirdim. Malum kış aylarındayız ve benim ellerim aşırı kuruyor. Nemlendirmesi güzeldi, hemen emildi. Kremin içinde argan yağı ve zeytinyağı bulunuyor. Bu iki yağın bir etkisi oldu mu bilmiyorum, ellerimde gözle görülür bir fark göremedim.

Aveesena China Doll gece kremi daha önce de LilaKutu'dan çıkmıştı ve deneme şansı bulmuştum. Gece kremi olmasına rağmen ben geceleri kullandığım kremimi yıllardır değiştirmediğimden gündüz kullandım. Hafif yapılı ve çabuk emilen bir krem ancak nemlendiriciliği benim cildime, özellikle bu soğuk kış aylarında yeterli gelmedi. Benim için yaza daha uygun bir krem.. Bu deneme boyuna da yazın şans vermeyi düşünüyorum.

Activar Infusion maske yaşlanma etkilerine karşı kullanılıyor. Toz halinde bir ürün, içine yeşil çay eklenerek maske haline getiriliyor. Bu maskenin bir benzeri de Şubat LilaKutu'sundan çıkmıştı. Denemedim, sanıyorum pek maske insanı değilim. Elimdeki maskeleri tüketmem lazım ancak nedense üşeniyorum.

Bioderma Sebium yüz yıkama jeli karma/yağlı ciltler için üretilmiş. Cildim karma olduğuna göre kullanabilirim. Bu ürün de yine seyahatlarimden birinde bana eşlik edecek.

Nail Trick oje oldukça enteresan bir ürün.. Su bazlı, oje çıkarıcı/aseton gerektirmeden soyularak çıkarılabilen bir oje.. Bana mor/bordo, içinde hafif ışıltılar bulunan bir renk olan PF106 geldi.



Sky Dent kendinden macunlu diş fırçası gerçekten pratik bir ürüne benziyor. Diş macunu fırça kısmına doğru itilerek çıkartılıyormuş. Tam seyahatlik bir ürün daha.. :) Gittiğim yere ayrıca diş macunu taşımama gerek kalmayacak. :)

Palmer's Eventone Fade kremi yeni kullanmaya başladım. Leke açıcı olan bu kremi ben fazla lekem olmadığından nemlendirici gibi kullanıyorum. Mevcut bir iki güneş lekemde de iki tester ile etki edeceğini sanmıyorum. Biraz mousse gibi bir yapısı var, emiciliği güzel, nemlendiriciliği fena değil.. Sabun/parfüm gibi bir kokusu var.

Roberto Cavalli parfüm de Nisan VanilyaClub kutusundan çıkmıştı. Fikrim değişmedi. Ağır ve baharatlı bir koku ve bana hitap etmiyor. Davidoff Cool Water erkek parfümü bana erkekler için oldukça hafif gibi geldi ama hoş bir kokusu var. Kokusunu tam nasıl tanımlayacağımı bilmiyorum ama kesinlikle baharatlı olmadığını söyleyebilirim. 

Kutudan ayrıca bir de LilaKutu balonu çıktı. Sanırım yılbaşı eğlencesi için.. :)

Kutudan çıkan broşürler..


Kısaca güzel bir kutu olmuş. Bu güzel kutuların devamını bekliyor ve kutularda daha çok makyaj malzemesi görme isteğimi yineliyorum.

Benim gibi 19TL'ye LilaKutu'ya abone olmak için buraya tıklayabilirsiniz. Maalesef halen yeni abone alımı için sıra var ancak yeni abonelik açıldığında haber verilmesi için listeye kaydolabilirsiniz.


1 yorum :

  1. Daha çok makyaj malzemesi mi? Hiç makyaj malzemesi yok ki bunlarda... Keriz yerine koyuyorlar insanı bence. Hiç sıcak gelmiyor o yüzden bana.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...