25 Aralık 2012 Salı

MAC Outrageously Fun Ruj

MAC Glamour Daze koleksiyon yazılarımı bir ruj yazısı ile bitiriyorum: Outrageously Fun Cremesheen ruj!




Koleksiyondan çıkan beş ruj arasında bana en enteresan geleni soğuk, mor/eflatun tonlu bir pembe olan Outrageously Fun'dı. Outragously Fun Cremesheen yapıda bir ruj. Pigmentasyonu orta seviyede, üzerinden bir kaç kez geçildiğinde tam rengini daha iyi veriyor. Yapısı ne nemlendirici, ne de kurutucu.. Özellikle soğuk kış günlerinde altına nemlendirici ile kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum.

Rujun rengini gerçekten çok beğendiğimi belirtmem gerek. Soğuk tonlu çok fazla pembe rujum var ama bundaki eflatun tonlar ruja farklı bir hava katmış. İlk bakışta yakışmaz gibi gibi gelmişti ama ten rengime de çok iyi gitti. Hatta yılbaşı makyajımda da kendisini kullanmayı düşünüyorum. :)


Swatch


Dudakta


Yüzümde görünüşü..


Kısacası bu ruju çok sevdim. MAC mağazalarında hala bulunabilir mi emin değilim ancak 54TL'ye aldım. MAC'in fiyat politikası konusundaki fikrimi daha önceki Glamour Daze yazılarımda yazmıştım. Bu koleksiyon ile ilgili daha eski yazılarımı burada, buradaburada ve burada okuyabilirsiniz. :)

5 yorum :

  1. çok yakışmış göründüğünden daha hafif durmuş.

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan çok yakışmış gercekten de çok daha açık renk Durmuş beğendim:))

    YanıtlaSil
  3. Dudaklarınız ne kadar pürüzsüz duruyor çok güzel :) Bir sırrı var mı acaba :)

    YanıtlaSil
  4. Sizin sayenizde bugün bu ruju aldım çok mutluyum :) Koleksiyon ilk çıktığında hiç ilgimi çekmemişti hatta bloglardaki swatchlardan da rengi bilmeme rağmen beni al dememişti, ama dün postunuzu okur okumaz mac'i aradım son kalan ruju aldım, gerçekten çoook güzelmiş rengi! Teşekkürler :) Daha öncede sizin sayenizde başka bir ruj almıştım, rujları dudağınızda gerçekten çok iyi taşıyorsunuz :)
    Yeşim

    YanıtlaSil
  5. bu blogun sahibi size çok benziyor görünce şaşırdım :D

    http://aliceinwonderland348.blogspot.com/2010/09/exploring-winter-trends-black-cherry.html

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...