21 Ağustos 2012 Salı

Kozmoda.com Deborah Milano Ürünlerim

Bildiğiniz gibi geçen hafta Kozmoda.com ile yeni bir Kardeş Blog kampanyası başlatmış ve üç adet Deborah Milano ürününü size hediye edeceğimizi bildirmiştim. Kozmoda.com biz bloggerları da unutmayarak aynı ürünlerden gönderdi. Böylece hediye edeceğimiz ürünleri size tanıtma fırsatı doğmuş oldu.

Ürünler aşağıdaki kutuda ve aşağıdaki teşekkür notuyla elime ulaştı.


Bildiğiniz gibi hediye edeceğimiz ürünler Deborah Comfort Mat fondöten, Shine Creator ruj ve 24Ore Absolute Volume rimeldi. Tabi ki bana da aynı ürünler geldi. Deborah Milano daha önce denediğim bir marka değildi. Daha önce bir kaç kez standına göz atmıştım ancak o zaman kozmetik olayıyla şimdiki kadar ilgilenmediğimden ürün denememiştim. Bu vesileyle ürünlerini denediğim için memnun oldum.

Bana gelen Deborah ürünlerinin üçünün de gerçekten harika ve diğer markalardan bir bakışta ayrılan ambalaj tasarımları bulunuyor ve bu ambalajlar oldukça kaliteli görünüyor.


Öncelikle Comfort Mat fondötenle başlıyorum. Karma bir cilde sahip olmama rağmen genelde mat fondötenleri (hatta sadece mat değil, çoğu likit fondöteni) cildim, özellikle burun bölgesinden kusar. Bunun nedeninin her akşam kullandığım glikolik asitli kremin özellikle burun bölgemi sürekli minik minik soyması olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle bu föndötenin bana hiç uygun olmayacağını düşündüm ama sandığımdan daha iyiydi. Yine burun kısmında hafif bir kusma ve soyulma sorunu oldu ama daha önce kullandığım pek çok fondötene göre hafifti diyebilirim. Orta kapatıcılığa sahip bu föndöten cilde sürüldüğünde sıvı kıvamdan pudramsı bir hale dönüşüyor ve mat bir görüntüsü oluyor. Bu açıdan üstüne ayrıca pudra geçmeye gerek yok. Bunun yanında benim aşırı yağlı burnuma maalesef bu fondöten de dayanamadı. Öğleden sonra burnum yine her zamanki gibi ışıl ışıl parlıyordu.

Renk olarak bana "Ivory" geldi. Şu an yaz dolayısıyla ten rengim biraz koyulaştığından bana birazcık açık geldi ancak kışın tam rengim olacağını düşünüyorum. Pembe alt tonlu olmadığından dolayı cildimde hiç sırıtmadı.

Kolda swatch (solda fondötenin cilde yedirilmiş hali bulunuyor)


Fondöten öncesi


Fondöten sonrası


24Ore Absolute Volume rimele gelecek olursam, ıslak yapılı, klasik fırçaya sahip ve dolgunluktan çok uzunluk veren bir rimel olduğunu söyleyebilirim. Geldiğinden beri bu rimeli kullanıyorum. Kalıcılığı gayet iyi.. Mucize bir rimel diyemem ama kirpiklerime verdiği abartısız görüntüyü sevdim.


Sol rimelli, sağ rimelsiz


İki göz de rimelli


Son olarak Shine Creator ruj.. Bana gelen 7 numarası ambalajında koyu pembe görülüyor. Ruj, yapı olarak çok pigmentli değil ancak üstünden bir kaç kez geçilince daha iyi renk veriyor. Bu açıdan biraz MAC Lustre rujlara benzettim. Renkte ışıltı yok ancak dudakta biraz ıslak bir görünüm alıyor.


Kolda swatch


Dudakta


Ürünlerin genel görünümünü merak edenler için ürünlerden öncesi:


Ürünlerden sonrası (Deborah Comfort Mat fondöten, 24Ore Absolute Volume rimel, Shine Creator ruj No.7, Flormar kaş farı EB03, Lensler ise bir önceki yazımda aynı resimle tanıttığım Solotica Hidrocharme Mel):


Umarım makyajsız halim sizi korkutmamıştır. :) Fondöten mat föndötenler içinde denediklerim arasında en iyilerinden biri denebilir ancak kuru ciltlere uygun olmayabilir. Rimel dolgunluktan çok uzunluk isteyenler için uygun.. Rujun yapısını da ıslak görüntüsünden dolayı beğendim. Kısaca ürünler hakkındaki görüşlerim böyle.. 

Kozmoda.com çekilişine katılıp bu ürünlerden kazanmak için hala şansınız var. Siz de kampanyamıza katılmak istiyorsanız BURADAN katılabilirsiniz. Herkese iyi şanslar! 

4 yorum :

  1. ben sanırım en çok fondoteni sevdim çok mat ve pürüzsüz gösteriyor,rimeli birkaç kez kullanıp öyle karar vericem.cildin makyajsızda güzel canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Fondöten güzel, sanırım benim de favorim oldu. :)

      Sil
  2. Guzellik,ne guzel bir post olmus eline saglik :) rimel cok degisik kirpikten kirpige fark ediyor demek ki ben de dolgunluk ve uzunluk verdi ve 2.katta dramatik bir goruntu oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürüşten sürüşe de farkediyor olabilir. Güzel bir rimel aslında, belki dolgunluk için biraz daha deneme yapmak gerek..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...