30 Ağustos 2012 Perşembe

Flormar Deluxe Shine Gloss Stylo D31 ve D35 Gloss Rujlar

Geçtiğimiz haftalarda Taksim Flormar mağazasından Flormar'ın yeni çıkarttığı gloss rujlardan Deluxe Shine Gloss Stylo'nun iki rengini aldım. Gloss'ları oldum olası rujdan daha çok sevmişimdir, bu nedenle bu rujlar bana enteresan geldi ve denemek istedim.


Öncelikle bu rujların kaliteli bir ambalaja sahip olduğunu söyleyebilirim, kesinlikle ucuz durmuyor. Yapıları dolayısıyla çok pigmentli değiller ancak bir kaç kat geçildiğinde gayet güzel renk veriyorlar, ancak yine de tam ambalajındaki rengi alamıyorsunuz. Bunun yanında dudaklara gloss benzeri ıslak bir görünüm veriyorlar ve dudakları güzel nemlendiriyorlar. D31 ambalajında fuşya pembe görünüyor, dudaklarda soğuk tonlu, açık pembe duruyor. D35 ise ambalajında canlı, sıcak tonlu kırmızı görünüyor, dudaklarda ise daha hafif, doğal bir kırmızıya dönüşüyor.  


Swatchlar


Dudakta D31



D35



Bu rujların yapı olarak hoşuma gittiklerini söyleyebilirim. Gloss görüntüsü vermelerine karşın gerçek glosslar gibi yapış yapış olmamaları büyük bir artı. Özellikle kırmızı rujdan çekinenler kırmızısına mutlaka baksın derim çünkü ambalajda çok canlı görünmesine rağmen dudaklarda gayet sürülebilir, abartısız, hoş bir kırmızı tona dönüşüyor.

Rujları Taksim Flormar'dan 13,5TL'ye aldım. Bu tür rujlarla ilgileniyorsanız deneyin derim.

18 yorum :

  1. Özellikle D31 çok güzelmiş. :)

    YanıtlaSil
  2. rujlar gerçekten harika olmuş ve size çok yakışmış güle güle kullanın..ben honeycolordan aldığınız lenslerin elinize nekdr sürede ulaştığını öğrenebilrmiyim bende almak istiyorumda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pazartesi günü sipariş verdim. perşembe elimdeydi. Yani toplam 4 gün..

      Sil
  3. rujlar çok tatlıymış :) dudakta görünüşlerinide çok beğendim :) güle güle kullan :D

    YanıtlaSil
  4. Çok güzellermiş. Trendleri kendi markalarımızda görebilmek süper!!! ABD drugstorelarını aratmamaya başladılar. Süper!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, nihayet değişik ürünler üretebiliyorlar :)

      Sil
  5. merhaba burcu hanım daha öncede yazmıştım size ama honeycolordan aldığınız lensler 3 gün içindemi ulaştı elinize pek güvenemiyorum birde Tütkiye ye gönderim yaptıkları yazmıyor site ingilizce olduğundan pek anlamadım iletişim için telefon numaraları varmı ve takip numaralarını nerden gönderiyorlar yanıtlarsanız çok sevinirm..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. selam evet DHL ile 3 günde geldi. takip numarasını hesabınıza girince görebiliyorsunuz, ayrıca email de gönderiyorlar. Her ülkeye gönderim yapıyorlar, telefon numaraları yok ama emailden hızlı cevap yazıyorlar. Zaten Malezya'yı aramakta pahalıya gelir.

      Sil
  6. Ben de severek kullanıyorum hatta çantamdan eksik etmiyorum..ilk kez bir ruju bitirmek üzereyim

    YanıtlaSil
  7. Çok güzellermiş gerçekten. Flormar standında görsem almazdım, sizde budadar hoş durduğunu görünce almak şart oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. :) Aslında Flormar standında da oldukça albenili duruyordu. Normalde Flormar ruj almışlığım yok ama görünce dayanamadım. :)

      Sil
  8. canım çok güzellermiş, sanada yakışmışlar, bende geçen gördüm ama bu kadar güzel olacaklarını tahmin etmemiştim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler.. Ben de deneme amacıyla aldım ama başka renklerini de edineceğim gibi. :)

      Sil
  9. Geçen hafta bende aldım ve çok sevdimm :D Sendeki bu iki rengi de almayı düşünüyorum ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan sen de.. :D Bu renkleri de tavsiye ederim.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...