16 Haziran 2012 Cumartesi

VanilyaClub Haziran Kutusu

VanilyaClub kutum her ay olduğu gibi bu ayın da ilk haftasında elime ulaştı.


Haziran kutusunda Vanilya Magazin yanında yine pek çok ürün broşürü ve indirim kuponları mevcuttu. Bunun yanında kutu içinden geçen aylarda gönderilen ürün kartı çıkmadı. Başka bloglardan okuduğum kadarıyla diğer kutulardan da kart çıkmamış. Sanırım artık kartın yerine fiyatları Vanilya Magazin'den görebileceğiz.


Bu ayki kutum oldukça dolu sayılırdı. Tabi VanilyaClub kutularını daha dolu gördüğüm olmuştu. Bu sefer tam boy ürün yoktu maalesef ancak az tester, çok deneme boy vardı. Peki benim kutumda neler vardı? Görelim..  (Yandaki fiyatlar ürünlerin orjinal boy fiyatları)


* Anna Lotan Liquid Gold Facial Foaming Gel (deneme boyu) 51,60TL
* L'Occitane Shea sütlü sabun (deneme boyu) 13TL
* Nuxe ışıltılı yağ (deneme boyu) 79,50TL
* theLift maske (tek kullanımlık) 5'lisi 195TL, 10'lusu 280TL, 10'lu PRO 396TL
* Lierac Lipofilling krem (deneme boyu)
* Lierac Ultra Jour krem (deneme boyu)
* Lierac Coherence L.IR krem (tester 2 adet)
* China Glaze "Rose Among Thorns" oje (9,6ml. mini boy) 18TL
* Bvlgari Man parfüm (tester) 30ml 120TL, 60ml 157TL, 100ml 210TL
*Bvlgari Omnia parfüm (tester) 40ml 152TL, 65ml 189TL


Anna Lotan markasını daha önce duymamıştım. Kutu içinden çıkan Liquid Gold temizleme jelini seveceğimi düşünüyorum, zira köpüren temizleyicileri severim. L'Occitane Shea sütlü sabunu kullanır mıyım bilmiyorum çünkü katı sabunlarla ve temizleyicilerle hiç aram yok. Belki hediye edebilirim. Nuxe yağın normalini deneyip beğenmiştim ancak ışıltılısını deneme şansı bulamamıştım. Bunu da bronzlaştığımda kullanıp seveceğimi düşünüyorum. theLift daha önce LilaKutu'dan çıkmıştı ancak benim yaşıma uygun değil diye anneme hediye etmiştim. Bunu belki kullanırım.


Lierac kremlerin gelmesi hiç fena olmadı. Özellikle Ultra Jour krem bir deneme boyu için oldukça cömert.. Bende ayrıca Luxybox'tan çıkan Intense Nuit gece kremi de var ve henüz kullanmadım. Bunlarla beraber bir set gibi oldular. :) Bunun yanında cildim yaz dolayısıyla iyice yağlandığından sanırım bunları kullanmayı sonbahara bırakacağım. Geçen ayki kutuda da China Glaze oje vardı, hatırlarsanız. Bu sefer "Rose Among Thorns" rengi çıktı. Bence geçen ayki altın simli ojeden daha iyi bir renk seçeneği. :)


Ayrıca biri erkek, diğeri kadın kokusu olmak üzere iki adet tester Bvlgari parfüm vardı. Erkek kokusu biraz ağırdı ama eşim sevdi. Omnia ise çok hoş, çiçeksi bir koku.. Beğendim ancak parfümümü değiştirecek kadar değil.

Kısaca Haziran kutusu bu şekildeydi. Çok kötü değildi ancak muhteşem de değildi. En çok China Glaze ojeye ve Lierac'lara sevindim. Bunun yanında içerikten pek memnun olmadığımdan ve bazı nedenlerden dolayı üyeliğimi iptal ettirme kararı aldım. Yine de siz üye olmak isterseniz BURADAN üye olabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Nuxe isiltili yagi cok merak ediyorum, yorumunu beklerim güzelim ; )

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bronzlaştığımda kullanıp yorumlarımı yazacağım :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...