20 Haziran 2012 Çarşamba

Flormar Graffiti Nails Set

Yine Kozmoda.com pakedimden çıkan bir ürünle karşınızdayım. 


Flormar Graffiti Nails set bir oje, bir çatlayan oje ve bir şeffaf ojeden oluşmakta olan ve çatlayan ojeli manikür için gereken herşeyi bünyesinde bulunduran bir set.. Benim kutumdan çıkan sette taban oje olarak gümüş renkli Flormar 390, çatlayan oje olarak siyah renkli Flormar Graffiti G12 ve cila olarak şeffaf renkli Flormar 301 bulunuyordu.



390 metalik gümüş renge sahip bir oje. Biraz yoğun bir yapısı var. İlk kattaki görüntüsü çizgi çizgi olduğundan önce hoşlanmamıştım ama ikinci katta fırçadan kaynaklanan çizgiler kayboldu ve tırnağı tamamen örttü, çabuk kurudu. Açıkça yazmam gerekirse 390 tek başına kullanacağım bir oje değil, gümüş renkli oje sevmiyorum ama siyah çatlayan oje ile çok güzel oldu.

Flaşsız 


Flaşlı


390'ı sürdükten sonra G12'yi uygulamak gayet kolaydı. Gümüşün üzerine uyguladığımda hemen çatlamaya başladı, istediğim görüntüyü yakaladıktan sonra da üzerine şeffaf olan 301'i geçtim. Manikürümün kuruması da oldukça çabuk oldu, bu bakımdan da memnun kaldım.


Bu denediğim ikinci çatlayan ojeydi. Çoğu kişinin hoşlanmadığı bu görüntüyü sevdiğime karar verdim, sanırım ileride daha çok renkte çatlayan oje deneyebilirim. Bu seti de gereken herşeyi, hem de uyumlu renklerle bünyesinde barındırması, kolay uygulanması ve çabuk kuruması nedeniyle tavsiye ederim. 

Kozmoda.com'da bu oje setleri 7TL'ye satılmakta.. Satın almak için BURAYA tıklayabilirsiniz.
Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...