10 Haziran 2012 Pazar

Flormar Supershine Miracle Colors U02

Flormar Supershine Miracle Colors serisi ojeleri seviyorum. Bende 4-5 rengi var ve hepsini de bayılarak aldım. Bunlardan biri olan U02 içinde çok bol miktarda pembe ışıltıları olan, ışığa baktığınız yöne göre pembe ışıltılarının tonu değişen bir oje.. Tek başına kullanıldığında tırnağı tam kapatması için 4-5 kat gerektiğinden başka ojelerin üzerine sürmeyi tercih ediyorum.


Bu örnekte Alix Avien'in 65 nolu ışıltısız krem renkli ojesini 2 kat sürdükten sonra tek kat Flormar U02 sürdüm. Maalesef fotoğraf makinem pembe ışıltıları pek yansıtamadı, beyaz sim gibi gösterdi ancak fotoğraflarda pembeliği biraz belli oluyor. Normalde ışıltılarının bundan çok daha pembe göründüğünü de yazmak istiyorum.




Enteresandır, normalde kötü fotoğraf çeken cep telefonum bu ojenin görüntüsünü fotoğraf makinemden daha iyi yakaladı. Geçen hafta Instagram'a koyduğum fotoğrafı:


Ojenin yapısı yoğun değil, dolayısıyla sürümü kolay.. Başka renk ojelerin üzerine de deneyeceğim, bakalım nasıl renk kombinasyonları çıkacak.

Alalı çok oldu ama hatırladığım kadarıyla fiyatı 3 küsür bir şeydi. Oje üstüne kullanmak için enteresan bir şeyler arıyorsanız mutlaka bu seriye bakmanızı tavsiye ederim.

6 yorum :

  1. Aynı seriden böyle beyazımsı pembemsi bir oje de bende var. Kurumasının imkanı yok. Kullanamıyorum o yuzden :( Çok güzel durmuş bu arada Alix'in üstünde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Enteresan sanıyorum renkten renge değişiyor. Bunun kuruma hızı şaşırttı :) Çok teşekkürler

      Sil
  2. Cansu hanim lenslerinizi ve makyajinizi ozledik. Zaman yaratip bir makyaj videosu eklemenizi bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aralar yazın da etkisiyle pek makyaj yapmıyorum ama fırsat bulursam eklerim. :)

      Sil
  3. öncelikle bu güzel blogu nasıl gözden kaçırmışım diye epeyce hayıflandığımı belirtmek istiyorum..neredeyse bütün entry lerini inceledim..blog listemde yerin hazır :)) benim blogum seninki kadar iyi olmasa da beklerim http://fundasonthefashion.blogspot.com adresim :) sevgileeer

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...