25 Şubat 2012 Cumartesi

LilaKutu Şubat Kutusu

LilaKutu Şubat kutusu elime 13 Şubat'ta geçmişti, geçen hafta fotoğraflamıştım ama yazısını yazmaya ancak imkan buldum. Şubat kutusu elbette aynı zamanda Sevgililer Günü kutusu anlamına geliyor. :D


Kutunun içi geçen aylarda olduğu gibi oldukça doluydu. Açtığımda böyle bir manzara ile karşılaştım.


Kutunun içinden ayrıca L'Occitane için 50TL ve üzeri alışverişlere vücut losyonu hediye kuponu çıktı.


Kutunun içinde tam 9 ürün, kalpli bir toka ve bir çift çorap vardı:



Kutudan çıkan ürünler:

- Inglot AMC göz kalemi 101 Siyah tam boy
-Max Factor Ageless fondöten 55 Beige ve 75 Golden renklerinde tester
- Priori CoffeeBerry krem testerları
- Durance Beyaz Zambak EDT parfüm testerı
- Revigen şampuan 50ml mini boy
- L'Occitane vücut losyonu 35ml tester
- Activar DNA Repairs maske tester
-Cosmed tüy azaltıcı vücut losyonu 20ml tester
- Cosmed tüy azaltıcı serum 10ml tester

Ürünlerin tam boy fiyatları:


Şubat kutusu hakkındaki yorumlarıma gelirsek, yine cilt bakımı ağırlıklı bir kutu görüyorum. Bu tür ürünlerin testerlarını vermenin arkasındaki mantığı tam anlayabilmiş değilim, çünkü tester'dan ürünlerin ne kadar etkili olduğunu anlamamıza imkan yok. Özellikle Cosmed tüy azaltıcı ürünler için bu daha da geçerli.. 20ml'lik tester bir kremin tüy azaltıcı etkisini anlamamız imkansız olduğundan kullanmak ne kadar anlamlı, bilemiyorum. L'Occitane vücut losyonu tester'ı ise seyahatlarımda kullanılmak üzere tester kutuma, diğer tester ürünlerin arasına gidecek. Belki şimdiki vücut kremim bittikten sonra da bitsinler diye tester'ları tüketebilirim, henüz karar vermedim. Revigen şampuan hakkında diğer bloglardan çok iyi şeyler duyduğumu söyleyemeyeceğim ama sonunda deneme şansı bulduğum iyi oldu. Kimbilir? Belki ben beğenirim. Durance Beyaz Zambak EDT parfüm hoş, tatlı bir koku, biraz ıhlamur kokusunu çağrıştırıyor. LilaKutu kartı üzerinde karıştırılarak kişisel koku oluşturmak mümkün deniyor ama ürünün kendi katalogunda bu tür bir şeye dair yazı göremedim. Hoş bir koku olmasına karşın tam boyunu alacağımı sanmıyorum. Yine de denemek güzeldi. Activar maske enteresan bir ürüne benziyor. Elime aldığımda kendime bu granül gibi şey ne ki diye sordum, sonra kutu içinden çıkan şu talimatları ve bilgileri gördüm:


Deneyip göreceğiz. Diğer blogger'lar LilaKutu'larını almaya başladığında Inglot'ları görünce heyecanlanmıştım ama benim kutumdan allık, far yada değişik renkte bir göz kalemi çıkacağına klasik siyah göz kalemi çıktı. Çok fazla siyah göz kalemi olan biri olarak farklı bir şey bekliyordum. Yine de kalemin yorumunu çok yakında blogda bulacaksınız. Fondöteni de elbette deneyeceğim ama içimden bir ses renklerin bana fazla koyu geleceğini söylüyor.

Sevgililer gününe özel kalpli toka ve çorap ise güzel bir jestti. :)

İşte Şubat LilaKutu'su böyleydi. 19TL için yine gayet güzel bir kutuydu. Kalem yerine allık falan çıksa daha iyi olurdu ama şans işte.. LilaKutu'ya üye olmak için TIK TIK.. 

1 yorum :

  1. bizim kutular aynı geliyor ben de kaleme biraz burun kıvırdım :) ama performasnı iyi pek kullanmasam da arada eyeliner olarak sürüyorum. yeşil benimki.
    fondotenler koyu esmer bir akradasıma verdım ben daha acık olanı ona tam oldu.koyusunu bilemeyeceğim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...