19 Ocak 2012 Perşembe

Alessandro Gloss No.05

VanilyaClub kutumdan çıkan Alessandro gloss için ayrı ve daha detaylı fotoğraflara sahip bir yazı yazmak istedim çünkü enteresan ambalajı ile kendi yazısını hakeden ilginç bir üründü.


Ambalajı enteresan yapan neydi? Öncelikle kendi aynasına sahipti. İlk aynalı lipgloss'um oldu kendisi. 


Tamam, belki aynası çok enteresan olmayabilir ama bu lipgloss ayrıca ışıklı. Kapağının üstünde bir düğmesi var. Ona basarak ışığı açılıp kapatılabiliyor. Karanlıkta gloss tazelemek için birebir. Ayrıca elektrik kesintilerinde de bir çeşit el feneri olarak işe yarayabilir. :P


Şimdi ürünün içindekine gelelim. Bana gelen renk 05 numarasıydı. Renk için hafif ışıltıları olan bir mercan diyebilirim. İçinde pembelik yok. Rengini yoğun veren bir ürün değil. Şu ana kadar denediğim glosslar içinde yapış yapış hissi en az olanlardan biri. Koku ve tat olarak bana anasonu hatırlattı biraz. Bir gloss için enteresan bir aroma ama ben sevdim.



Renginde pembelik yok ancak rengini yoğun vermediğinden dudağın doğal rengi ile birleşip pembemsi bir hal alıyor. En azından benim dudaklarımda öyle oldu, doğal dudak rengine göre renk değişebilir.


VanilyaClub Ocak kutusundan favori ürünüm oldu. Fiyatı kutudan çıkan kartta yazana göre 53TL. VanilyaClub'a 35TL'ye üye olmak için TIK TIK


3 yorum :

  1. ben de çok sevdim bu ürünü canım,cidden farklı ve güzel bir ürün;)

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış bence,geçen yaz douglasta görmüştü, fiyatı böyle bişeydi,sana glossları çok yakıştırıyorum canım...

    YanıtlaSil
  3. Yorumlar için teşekkürler. :) Evet gerçekten de çok güzel bir ürün, kutunun favori ürünü..

    Özge'ciğim çok sağol, ben de daha çok gloss seviyorum galiba. Rujlara elim gitmiyor bir türlü.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...