30 Ocak 2012 Pazartesi

LilaKutu Ocak Kutusu

Yine bir kutu yazısıyla sizlerle beraberim. Bu seferki LilaKutu.. :)

Aslında kutu geleli iki hafta kadar oldu ancak ben henüz fotoğraflamaya fırsat bulabildim. Öncelikle kutuyu gerçekten beğendim. Basit karton yerine kaplamalı bir kutu olduğundan ucuz durmuyor.


İçindeki süsleri püsleri diğer kutular kadar albenili değil ancak içini açtığımda sade ve hoş bir görüntüyle karşılaştım.


LilaKutu'nun ağzına kadar dolu olan Aralık yılbaşı kutusunu diğer bloglarda gördükten sonra (maalesef bana basın kutusu gelmemişti, o yüzden çoğunuz gibi resimlerine bakmakla yetindim) abone olmaya karar verdim. Aralık kutusu yılbaşı için olduğundan Ocak kutusunun o kadar dolu olmayacağını tahmin etmiştim. Yani çok büyük bir beklentim yoktu. Normal bir kutu bekliyordum. Yanıldığımı kutuyu açtığımda anladım. Zira içinde 3 tam boy ürün, 3 deneme boy ürün ve bir tester bulunuyordu ve içi tamamen doluydu.


Kutu içinden çıkanlar şöyleydi:
- Dephyto Siyah Maske (Tam boy)
- Good&Health Ozone Therapy şampuan (Tam boy)
- Activar göz kremi (Tam boy)
- Dr. Murad AHA/BHA Exfoliating Cleanser (Deneme boyu)
- Max Factor Masterpiece rimel (Deneme boyu)
- Max Factor Kohl Pencil göz kalemi (Deneme boyu)
- Flormar So Hot parfüm (Tester)


Ürünlerin tam boy fiyatları

Kutudan çıkan tam boy ürünler

Kutu içinden çıkan deneme boy ve tester ürünler

Kutu içinden çıkan rimel ve göz kalemini ayrı bir yazıda ele alacağım ancak kısaca ikisinden de memnun kaldığımı söyleyebilirim. Cilt ve saç ürünlerini henüz kullanmadım. Neyseki ürünlerin çoğu tester değil, o yüzden bir köşeye atılmayacaklar. Kullandıktan sonra hepsini yorumlayacağım. Şampuan ve göz kreminin çok işime yarayacağını düşünüyorum. Maske benim cildime uygun olmayabilir, çok seyrek sivilce çıkartırım ama en azından bir kez deneyeceğim. Parfümün kokusu bana biraz ağır geldi, genelde hafif, çiçeksi kokuları tercih ediyorum, o yüzden tam boyunu alacağımı sanmıyorum.

Kutuya 19TL verdim ve verdiğim parayı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Fiyatlara bakılırsa şampuan 16,99TL, maske 69TL, göz kremi 120TL ve bu ürünlerin hepsi tam boy.. Bu noktada fazla bir şey yazmaya gerek yok sanırım. Sadece ileride kutuda daha çok makyaj ürünü görmeyi umut ediyorum.

LilaKutu'ya siz de aylık 19TL'ye üye olabilirsiniz. Bunun için TIK TIK

7 yorum :

  1. bu ayki lilakutuyu hiçbir blogda görmemiştim,yine güzel şeyler çıkmış kutudan.güle güle kullan cnm ;)

    YanıtlaSil
  2. Aslında başka bloglar da yayınladı ama ben biraz geç kaldım sanırım. :) Ben gerçekten memnun kaldım, sanırım LilaKutu ile devam ederim artık.

    YanıtlaSil
  3. göz kremini biz( eşim ve ben ) çok begendik nemlendirmesi çok güzel. ben de kırısıklık yok ama eşimin az bi kaz ayagı var sürüyoruz :) bakalım..

    YanıtlaSil
  4. Canım benim kutumla hemen hemen aynı ürünler gelmiş fakat sana ek olarak göz kremi gelmiş ki bonus!!!Normalde çok pahalı bir şey ve tam boy, lilakutuya devam!!Yalnız aklında olsun dephyto maske ve bana sivilce kremide geldi ikisininde SKT i dolmak üzere 04.12..Sendekileride kontrol et, bu pek hoşuma gitmedi ama yinede kutu üyeliği kesinlikle karlı, güle güle kullan!

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel ve dolu bir kutu ben de yakın zamanda almayı planlıyorum denemk için.. Güle güle kullan! :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  6. kozmetik deneyimleri, şu anki göz kremim bitsin hemen buna başlayacağım. İyi nemlendiriyorsa severim tahminen. :)

    Lame ve Dore, sen yazınca baktım, evet benimki de 04.12 yani süresinin dolmasına 2 ay var. Göz kremine baktım ama üzerinde herhangi bir tarih göremedim. Artık kullandığımı kullanacağım kalanı atacağım, yine de küçücük tester'dan iyidir. :D

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...