18 Ocak 2012 Çarşamba

VanilyaClub Aralık ve Ocak Kutuları

Önceden uyarmam gerek, bu bol görselli bir yazıdır. :)

VanilyaClub Ocak kutum geçen hafta elime geçti. Aralık kutumu da yayınlamaya fırsat bulamamıştım, o nedenle ikisini bir arada yayınlayayım diye düşündüm.

VanilyaClub bildiğiniz gibi son zamanlarda iyice trend olan aylık kozmetik kutularından biri. Firmanın Kasım kutusunu da burada yayınlamıştım. Firma Kasım kutusundan sonra fiyatında %100'den fazla bir artış yaparak 15TL'den 35TL'ye çıkardı. Bu elbette ben dahil pek çok kişinin de beklentisini yükseltti.

Aralık ayında gelen kutu yeni fiyattan gönderilen ilk kutuydu. Öncelikle kutuda, ambalajda, logolarında vs. değişiklik olduğunu gördük. Yeni kutuların daha kaliteli ve lüks bir havası vardı.

Dıştaki koruyucu kutu:


İçinden çıkan esas kutu:


Aralık kutusu aynı zamanda yılbaşı kutusuydu. O yüzden içini açtığımızda minik bir yılbaşı süsü de vardı. Ambalaj kağıtları siyah, kurdele ise sarı seçilmişti.


Merakla beklediğimiz Aralık kutusundan çıkan ürünler ise şöyleydi:



- Fruttini Strawberry Starfruit duş jeli mini boy
- Nuxe Kuru Yağ mini boy
- L'Occitane Cooling Hand Cream Gel mini boy
-Bodysol SOS dudak nemlendiricisi tam boy
- Jane Irdale Pure Pressed Base Radiant mini boy
-Jane Irdale Just Kissed Lip Plumper Madrid mini boy 

Ayrıca bazı tester'lar da çıktı:


Çıkan ürünlerin tam boylarının miktarları ve fiyatları:


Makyaj ürünlerini hemen bir test sürüşüne çıkardım. Daha önce mineral fondöten kullanmamış biri olarak mineral fondöten gelmesi hoşuma gitti. Jane Irdale Pressed Base test ettiğim kadarıyla oldukça yoğun bir pudra/fondöten. Henüz tam yüzümde kullanmadım ama elimde kedilerin çiziktirdiği yerlerde test ettim, çizikleri bir hayli hafifletti ancak tamamen kapatmadı. Tüm yüzümde kullandığımda daha iyi bir yorumda bulunabilirim. Jane Irdale Just Kissed Lip Plumper Madrid rengini ilk gördüğümde ise "Bu rengi çok aramışlar mı?" gibi bir tepkide bulundum. Çünkü koyu, sedefli mor bir renk geldi. ama sonra sürünce anladım ki çok çok hafif renk veren bir ürün, o yüzden renk sizi korkutmasın. Ürünü sürdüğümde çoğu dudak dolgunlaştırıcı gibi dudaklarda karıncalanma yapıyor. Dolgunlaştırdı mı? Aşağıda görüldüğü gibi pek değil.. (Dudak çevremde dudak kalemi var)



Gelelim Ocak kutusuna.. Dış kutuyu, ambalajı vs. tekrar yayınlamaya gerek duymuyorum çünkü Aralık ile tamamen aynı. Sadece Aralık kutusunun içindeki minik yılbaşı süsü yok. Ocak kutumun içinden çıkanlar ise şöyleydi: 



- L'Occitane Badem Duş Yağı mini boy
- Novocrin Placenta şampuan mini boy
- Essie Smoothies Aloe Vera'lı el ve vücut kremi mini boy
- Alessandro oje No.47 piyasada satılan mini boyundan
- Alessandro Fresh Up Lipgloss tam boy
-Dermokill Maske tester

Çıkan ürünlerin tam boylarının miktar ve fiyatları:


Ocak kutusunu Aralık'tan daha başarılı buldum. Tam boy Alessandro gloss tam anlamıyla muhteşem. Bu ürünü ayrı bir yazı ile tanıtmayı düşünüyorum. Ojeyi henüz kullanmadım ama öyle enteresan bir renk değil. Bordo işte, her markada var diyor insan. Yapısını tek tırnakta test ettim, biraz ince geldi. Kesinlikle iki kat sürüp çıkamazsınız. Alessandro markasını ilk kez duyuyorum. Sanıyorum Alman markası, bu vesileyle tanışmış olduk.

Kutulardan görüldüğü gibi genelde cilt, saç ve vücut bakım ürünleri ağırlıklı çıkıyor. Bu tür ürünlerle ilgili henüz kullanmadığımdan bir yorum yapmıyorum. Zaten genelde bu tür ürünleri kısa iş seyahatlerinde yanıma götürmek üzere bir kenara atıyorum. Bir tek Plecenta şampuanı merak ediyorum, yıllardır gözüme çarpar ama bir türlü almak nasip olmamıştı. o yüzden deneyebilirim. L'Occitane sevenler yada merak edenler VanilyaClub'a üye olabilirler çünkü Kasım'dan beri her kutudan L'Occitane ürünü çıkıyor. Bu gelenek Ocak kutusunda da bozulmadı. :)

Kutu fiyatları konusunda yorum sizin. VanilyaClub kutuları 35TL eder mi? Eder diyorsanız ve üye olmak istiyorsanız TIK TIK

Hiç yorum yok :
Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...