7 Aralık 2015 Pazartesi

Kat Von D Mi Vida Loca Ruj Seti


Merhaba.. Aralık ayı boyunca bu yılki holiday koleksiyonlarından aldığım setleri ve ürünleri sizlerle paylaşmaya çalışacağım. İlk olarak Sephora.com'dan aldığım Kat Von D'nin Mi Vida Loca ruj seti ile başlamak istiyorum. Bu set aşağıdaki gibi bir kutu içinde satılıyor.

Kat Von D Mi Vida Loca Ruj

Mi Vida Loca ruj setinde bir tam boy, yedi mini boy ruj bulunuyor. Rujların ambalajları daimi koleksiyondakilerle aynı. Tam boy ruj ise bu sete özel bir renk olması dolayısıyla beyaz ambalajlı düşünülmüş. Mini boydaki rujların renklerinin hepsi daimi koleksiyonda bulunuyor.

Kat Von D Mi Vida Loca Ruj

Kat Von D Mi Vida Loca Ruj

Kat Von D'nin bu ruj setindeki renklerin çoğu biraz çılgın ve alışılmadık olarak adlandırılabilir. 7 mini boydan iki tanesi geçen yıl çıkan ve benim burada yorumladığım Studded ruj setinde de vardı.

Aşağıdaki renkler sırasıyla soldan sağa Gold Blooded, Wolvesmouth, Sexer, Noble, Coven, Nayeon, Halo ve Bachelorette olarak dizildi.

Kat Von D Mi Vida Loca Ruj

Şimdi renkleri tek tek göstermek istiyorum. Aşağıda görülen Gold Blooded altın ışıltılı, kırmızı bir ruj. Kırmızısı orta koyulukta, sıcak tonlara sahip ve oldukça canlı denebilir. İçindeki altın ışıltılar çok yoğun değil ve altın rengi dudakta pek seçilmiyor. Yapısı ışıltılardan dolayı biraz pürüzlü ama sorun olacak kadar değil. Kolay sürülen, pigmentli bir ruj ancak uzun vadede kurutucu bir etkisi olabiliyor.

Kat Von D Gold Blooded

Kat Von D Gold Blooded

Kat Von D Gold Blooded

Aşağıda görülen Wolvesmouth ince ışıltılı, biraz metalik etkileri olan bir bordo. Pigmentasyonu iyi olmakla beraber tam kapatıcı denemez, yine de renk dağılımı eşit oluyor. Yapısı çok kremsi değil ama kolay sürülüyor. 

Kat Von D Wolvesmouth

Kat Von D Wolvesmouth

Kat Von D Wolvesmouth

Aşağıda gördüğünüz Sexer ince fuşya ışıltılı, fuşya renkli bir ruj. Geçen yılki setten de çıkan bir renk. Dudakta hafif sedefli bir görüntüsü var. Yapısı biraz kuru ama kötü ve dudakları çekiştirecek derecede değil. Pigmentasyonu ve kapatıcılığı yüksek.

Kat Von D Sexer

Kat Von D Sexer

Kat Von D Sexer

Aşağıda görülen Noble mat yapılı, şeftali tonlu bir nude. Rengi çok açık, bu nedenle daha çok beyaz tenlilere uygun. Yine de cilt tonuma geçen yılki Agatha'dan daha iyi gitti. Yapısı kuru ve sert. Ayrıca dudaklarda pul pul durması hiç hoş değil.

Kat Von D Noble

Kat Von D Noble

Kat Von D Noble

Aşağıda görülen Coven mat yapılı açık bir lila renge sahip. Pigmentli bir ruj ancak yapısı oldukça kuru ve sert. Ayrıca renk olarak bana hiç hitap etmedi. Günlük hayatta kullanmayı geçtim, çılgın bir makyajda kullanabileceğimi bile hiç sanmıyorum.

Kat Von D Coven

Kat Von D Coven

Kat Von D Coven

Nayeon içinde bol miktarda gümüş sim bulunan siyah bir ruj. Setteki bir başka çılgın renk. İçindeki ışıltı yoğunluğu göz alıcı. Yapısı kremsi ve kolay sürümlü ancak içindeki sim yoğunluğundan dolayı oldukça pütürlü. Pigmentasyon çok üst düzey değil ama yeterli. Biraz eşit dağılmama sorunu var. Siyah bir dudak kalemi üzerine çok daha güzel görüneceğini düşünüyorum.

Kat Von D Naeyon

Kat Von D Naeyon

Kat Von D Naeyon

Halo turuncu ışıltılı, turuncu renkli bir ruj. Dudaklarda hafif sedefli bir görüntüsü var. Sürümü kolay ve pigmentli bir ruj. Uzun vadede dudakları kurutabiliyor. Yapısı fena değil ama bu tarz neon turuncu rujlar bana göre değil. Tenime uymadığını düşünüyorum.

Kat Von D Halo

Kat Von D Halo

Kat Von D Halo

Son olarak Bachelorette mat kırmızı/pembe tonlu bir ruj. Geçen yılın setindeki bir başka tekrar ruju. Pigmentasyonu yüksek ancak kuru yapılı ve kurutucu.

Kat Von D Bachelorette

Kat Von D Bachelorette

Kat Von D Bachelorette

Swatchlar

Soldan sağa: Gold Blooded, Wolvesmouth, Sexer, Noble

Kat Von D Mi Vida Loca

Soldan sağa: Coven, Naeyon, Halo, Bachelorette

Kat Von D Mi Vida Loca

Setin Sephora.com fiyatı 42$. Bu rujların normal boyunun 20$ olduğunu düşünürsek bir tam boy, 7 mini boy ruj için fiyat fena değil. Öte yandan renk seçimleri fazla çılgın ve neon olmuş. Geçen yılın seti renk seçimleri açısından daha iyiydi. Bu setteki renklerin ikisi geçen yılın tekrarı, üç tanesi günlük hayatta kullanılamaz renkler. Kalan üç renk için de ödediğim fiyata pek değmedi gibime geliyor. Çok memnun kaldığım bir set olmadı.

NOT: Resimlerdeki özensiz makyajım için kusura bakmayın. Hava kararmadan fotoğrafları acele çekince bu şekilde oldu.

10 yorum :

  1. Özensiz çekim mi??? Ben bayıldım bu tAnıtıma Ayrıca bütün renkler çok çok yakışmış,katAloglardaKi gibi sadece dudaktaki renkler değişmiş,bayıldım!!! :)))

    YanıtlaSil
  2. "Resimlerdeki özensiz makyajım için kusura bakmayın"
    tüm seriyi tek ruj+tek dudak+tam surat+swatch olarak içindeki ışıltıları da görebileceğimiz netlikte fotoğraflamışsınız ve bunu da gayet amaç doğrultusunda dudakları öne çıkaracak sade bi makyajla desteklemişsiniz. asıl bizler yattığımız yerden bu emeğe pff ne kadar özensiz dersek ayıp etmiş oluruz diye düşünüyorum.sizi o notu iliştirmeye iten tecrübeleri yaşatanlar utansın,elinize kolunuza emeğinize sağlık,iyi bakın kendinize :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Makyajı normalde taze yapıp resimleri çekerim ama bu sefer 4-5 saattir yüzümde duran bir makyajla resim çekmek durumunda kaldım. Görsellik ile ilgili bir blog olduğundan bazı izleyicilerim bu tür şeylere çok dikkat edebiliyor.

      Sil
  3. Hepsi de çok hoş renkler bir iki tanesi hariç size çok yakışmış renkler var güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler :) Özellikle mor hiç yakışmadı. Rengi biraz daha koyu olsaymış keşke.

      Sil
  4. ambalajlara ayrı renklere ayrı vuruldum hele o simli siyah ruja bayıldım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Simli siyah aynı zamanda ilk siyah rujum oldu. Nerede sürerim bilmiyorum ama rengi harika.

      Sil
  5. GÖZLERİM KAMAŞTI. Harikalar ya <3 benim favorim en açık pembe ve simli siyah oldu. ^^

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...