11 Aralık 2015 Cuma

Bite Beauty Cashmere Lip Cream Bordeaux


Selamlar.. Ara vermeden yazılarıma devam ediyorum. Bugün Sephora.com'dan almış olduğum bir başka ürünün yazısını yazmak istiyorum: Bite Beauty Cashmere Lip Cream serisinin Bordeaux rengi.

Bite Beauty yanılmıyorsam sadece Amerikan Sephora'sında satılan bir marka ve ürün yelpazesi içinde sadece dudak bakım ve dudak makyajı ürünleri var. Cashmere Lip Cream serisi yüksek pigmentasyonlu likit rujlardan oluşuyor. Toplamda 10 rengi mevcut. Aşağıdaki gibi bir kutu ve ambalajla satışı yapılıyor.

Bite Beauty Cashmere Lip Cream

Bite Beauty Cashmere Lip Cream

Benim aldığım renk olan Bordeaux, adı üstünde bordo bir renk. Harika bir sonbahar rengi. Ürünün aşağıdaki gibi bir sünger aplikatörü bulunuyor.

Bite Beauty Cashmere Lip Cream

Cashmere Lip Cream rujlar likit-pudralı, mat bitişli olarak pazarlanıyorlar ancak yapıları daha önce Lime Crime vb. markalarda gördüğümüz likit mat rujlar gibi değil. Dudakta daha parlak görünmelerinin yanında, koyu kıvamlı, kremsi bir sürümleri var. Sürdükten sonra diğer mat rujlar gibi hızlı kurumuyorlar. Bir süre beklemek gerekiyor. Tam kurumadan dudaklarımı oynatırsam dişlerime bulaşma yapıyor ancak kuruduktan sonra bulaşma sorunu ortadan kalkıyor ve oldukça kalıcı bir hale geliyor. Likit mat rujlar gibi çıkarmak için yağlı sıvılara ihtiyaç duyulmuyor. Direkt mendile silerek çıkarabiliyorum. Yapış yapış bir yapısı yok, dudaklarda ağır bir his oluşturmuyor. Çok hafif, meyvemsi bir kokusu var. Pigmentasyon açısından oldukça başarılı.

Swatchlar

Bite Beauty Bordeaux

Bite Beauty Bordeaux

Bite Beauty Bordeaux

Bite Beauty Cashmere Lip Cream'in fiyatı 25$. Bence pahalı bir fiyat. %20 Sephora indirimiyle almıştım, indirim olmasa muhtemelen düşünmezdim. Amerika'da göndertebileceğiniz bir adres varsa Sephora.com'dan alabilirsiniz.

2 yorum :

  1. Vuhuuu süper gözüküyor ama dediğin gibi hem fiyatı çok hem de ulaşılması zor:( Yine de sana çok yakışmış. Bu arada lensler nc mel mi? Çok uyumlu olmuş! Eline sağlık yazı için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Lensler Hidrocharme Mel

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...