Bu ara renkli lens yazılarına ağırlık vermeyi düşünüyorum çünkü elimde çok fazla renkli lens birikti. Bu yazıda size geçtiğimiz aylarda aldığım Bella'nın Natural serisinden Green Yellow rengini göstermek istiyorum.
Bella'nın Natural serisindeki lensler üç renkli tasarıma sahip. Tasarım olarak Waicon-Sophistic'e benziyorlar. Beni eskiden beri takip edenlere bu cümle tanıdık gelecektir, zira aynı cümleyi Solotica Gold lensler için de kullanmıştım. Ne tesadüf ki Bella lensler de Solotica Gold ile aynı fabrikada üretiliyorlar. Bu seride bazı renklerde hare daha belli belirsiz ancak ben haresi belli olanları tercih ettim.
Bella Natural serisi lensler aşağıdaki ambalajda satılıyorlar.
Lens kabında aşağıdaki gibi sarı ağırlıklı görünüyor:
Bella Natural Green Yellow gözde tam da adına yakışır şekilde sarımtrak yeşil duruyor. Orta boşluğu oldukça küçük. Birazcık damarlı ancak rahatsız edici düzeyde değil. Haresi çok siyah değil, bu da güzel bir özellik. Tasarımını ve rengini genel olarak sevdiğimi söyleyebilirim.
Aşağıda solda doğal göz rengim, sağda Bella Natural Green Yellow
Solotica Gold yeşil ile aralarında nasıl bir fark olduğunu merak edenler varsa aşağıdaki resim yardımcı olabilir. Solda Solotica Gold yeşili, sağda Bella Green Yellow'u görmektesiniz. Solotica Gold'un daha koyu ve orman yeşili gibi bir tonu varken Bella Green Yellow daha açık ve fıstık yeşili tona sahip. Ayrıca tasarımda da bazı farklar var. (Solotica Gold'ların tasarımı Bella'nın Contour serisi ile aynı, o nedenle Natural serisi ile bazı farklar olması normal) Green Yellow çok az daha damarlı ve haresi daha doğal, lensin boyalı alanı açısından da azıcık daha büyük gibi.
Şimdi sizi bu lensin fotoğraflarıyla başbaşa bırakıyorum:
Renk açık olduğundan aşırı doğal diyemem ama sanıyorum bu lensleri sevdim. Rahatlık olarak Bella Diamonds serisi gibi bana sorun yaşatmadılar. 12-13 saat gözümde sorunsuz kalıyorlar. Sadece son saatlerde azıcık kuruluk oluyor ama sorun yaşatacak düzeyde değil.
Bu lensleri de Bella Diamonds Glitter Gray gibi Jolens'ten aldım. Fiyatları Diamonds serisi ile aynı olarak 38$. (Numarasızı 37$) Ayrıca size göstermem gereken üç Bella lensim daha var. Yakında yazıları gelecek. :)
çok güzelmiş bu renk :)
YanıtlaSilÇok teşekkürler :)
Sillens yazılarınızı özlemişim iyi oldu, teşekkürler
YanıtlaSilArtık daha sık lens yazısı yazacağım. :)
Silharika bir rengi var vuruldum güzelliğine
YanıtlaSilÇok teşekkürler :)
Silmerhaba bende lens yazıları yazmaya başladım :) umarım birgün sizin kadar büyürüm
YanıtlaSilBaşarılar dilerim :)
SilMerhaba blogunuzu bir süredir takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Ben freshlook hareli yeşil lensi uzun bir zamandır kullanıyorum. Fakat şimdi numaralı renkli bir lens kullanmam gerekmekte. Göz rengim ela ve freshlook hareli yeşil rengine de uyumlu numarali bir lens önerebilir misiniz?
YanıtlaSilFreshlook hareli yeşilin numaralısı olması gerek. Ben zamanında Pure Hazel'i numaralı olarak kullanmıştım.
Silrenk doğal görünmese de makyajınızla çok güzel durmuş
YanıtlaSilÇok teşekkür ederim. :)
SilCansu Hanim Merhaba.Sorduğum soruyla ilgili bana cevap verirseniz çok sevinirim.
YanıtlaSilCevapladım :)
SilCevabınız için teşekkür ederim.Son bir şey sormak istiyorum. Solotica natural colors mel numaralı bana uygun bir renk olur mu? Doğal görünen ela göze uygun yeşil bir lens istiyorum. Teşekkürler
YanıtlaSilYeni Natural Colors Meller çok açık ve sarı durabilir. Yeni çıkan Ambar isimli bir rengi daha var. O çok daha doğal duracaktır.
SilAcaba Bella'nın Brown Shadow lensiyle ilgili hiç bilginiz var mı acaba?
YanıtlaSilhttps://www.youtube.com/watch?v=z7o32IE_NHw
Burada çok doğal duruyor. Çok fazla fotoğraf bulamadım bu renkle ilgili. Freshlook dimensions lar görüşümü çok bulanık yaptı. Bella lenslerde böyle bir sorun yaşıyor musunuz acaba? Teşekkürler, hoşçakalın..
O rengi hiç denemedim maalesef.
Sil