29 Aralık 2015 Salı

Boxycharm Kasım 2015 Kutusu


Yeni bir Boxycharm yazısı ile karşısınızdayım. Boxycharm'ın ne olduğunu merak edenler ayrıntısı için bu yazımı okuyabilirler.

Kasım 2015 kutusu ilk bakışta çok dolu görünmese de yine 5 tam boy ürün içeriyor. Konsept Beauty Par-Tea olarak seçilmiş. İçeriği şöyle:

Boxycharm Kasım 2015

Boxycharm Kasım 2015

Kutunun içindekiler:

* Pür-lisse prevent Blue Lotus göz serumu (Tam boy)
* Coolway durulanmayan saç kremi (Tam boy)
* StudioMakeup Soft Blend allık Wildflower rengi (Tam boy)
* Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain Lucky rengi (Tam boy)
* Luxie Rose Gold kapatıcı fırçası (Tam boy)

Öncelikle Pür-lisse göz serumu ile yorumlarıma başlamak istiyorum. Gelişi gündüz kullandığım göz kreminin bitişine denk geldiğinden hemen kullanıma açtım. Aslında serumdan çok krem-jel arası bir yapısı olduğu söylenebilir. Soya proteini ve Fransız deniz bitkileri ile yaşlanma etkileriyle savaşıyormuş. Kırışıklıklara, göz altı torbalarına ve morluklara iyi geliyormuş. 15 gündür kullanıyorum ve şahsen daha öyle bir etkisini görmedim. Nemlendirmesi bana özellikle kış günleri için yetersiz geldi. Üzerine bir nemlendirici daha gerekiyor. Bitene kadar kullandıktan sonra bir etkisi olacak mı meraktayım ama bu tarz albenili içeriğe sahip ürünlerin etkileri için genelde çok umutlanmıyorum. Yine de denediğim için memnunum.

Pür-lisse Blue Lotus serum

Coolway durulanmayan saç kremine gelince.. Saçı nemlendirerek onardığı ve kırılmaları önlediğini iddia eden bir ürün. Bu ürünü de bir iki kez kullanma şansım oldu. Saçı ağırlaştırmadan elektriklenmeleri aldığı söylenebilir. Pompalı bir ürün, kullanışlı bir ambalajı var. Tabi ki saçı onarma kısmının palavra olduğunu biliyorum. En azından düzenli kullanımda uçlardaki kırılmaların çoğalmasını engelleyeceğini umuyorum. Tabi bunu zaman gösterecek.

Coolway Leave In Treatment

Kutudan iki adet makyaj ürünü çıktı. İlki StudioMakeup markasına ait Soft Blend allık. Gelen rengin ismi Wildflower. Pembe/gül kurusu renkli, mat yapılı.

StudioMakeup Soft Blend

StudioMakeup Soft Blend

StudioMakeup ilk kez duyduğum bir marka. Gelen allığın rengi gerçekten çok hoş. Günlük kullanım için ideal. Yapısı çok yumuşak veya çok sert değil. Fazla tozutmuyor. Çok pigmentli değil ama kat kat sürülerek yoğunlaştırılabiliyor. Beğendiğim bir ürün oldu.

Swatch
(Sol yoğun sürülmüş, sağ dağıtılmış)

StudioMakeup Soft Blend

Yanakta duruşu

StudioMakeup Soft Blend

Kutudaki ikinci makyaj ürünü yine ilk kez duyduğum bir markadan. Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain diye bir sıvı ruj. Gelen rengin ismi Lucky.

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss

Ürün aşağıdaki gibi bir aplikatöre sahip. Renk tanımlaması olarak gül kurusu/pembe tanımlaması yapılabilir. İçinde ışıltı yok ama parlatıcı tarzı parlak bir bitişi var. 

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss

Pigmentasyon olarak üst düzeyde diyebilirim. Dudakta tek geçişte tam rengini veriyor. Kalıcılığı fena değil. Hemen dudaktan uçmuyor. Fazla yapış yapış bir yapısı da yok. Renk olarak yukarıda gördüğünüz allıktan azıcık daha pembemsi ama birlikte uyumları harika. 

Swatch

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss

Dudakta duruşu
(Tam yüz fotoğrafında yanaklarımda yukarıdaki allık bulunuyor)

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss

Manna Kadar Liplocked Priming Gloss

Son olarak Luxie Rose Gold kapatıcı fırçasını göstermek istiyorum. Pembe saplı, klasik bir kapatıcı fırçası. Kapatıcıyı yoğun uygulamada iyi ama dağıtma açısından zayıf. Bu fırçayla kapatıcıyı bölgeye yayıp elimle yedirince daha iyi sonuç elde ediyorum. Olmazsa olmaz bir fırça değil ama işe yarıyor.

Luxie Rose Gold

Luxie Rose Gold

Kutu içeriğini gösteren karta göre kutudaki ürünlerin toplamı 138$ gibi bir miktara denk geliyor. 21$'a bundan iyisi olamaz. Kutudaki en pahalı ürün 65$'lık fiyatıyla göz serumu. Şahsen bu parayı verip bu serumu almazdım, zira bence bu kadar yüksek bir fiyatı haketmiyor ama denemek güzel oldu.

Boxycharm Kasım 2015

Aralık kutum da bugün elime ulaştı. Yılbaşından sonra blogda yazısını yazacağım. Boxycharm'ın web sitesine buradan ulaşabilirsiniz. Maalesef Türkiye'ye gönderimi yok ancak Türk kredi kartıyla alıp Amerika'da adrese göndertmek mümkün. 

Yarın Ipsy Kasım çantası yazısıyla yılın son yazısını yazmayı planlıyorum. Görüşmek üzere.

2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...