25 Aralık 2015 Cuma

Kat Von D Mi Vida Loca Far Paleti


Yeni yıla yaklaştığımız günlerde renkli bir far paleti yazısı ile sizlerleyim. Kat Von D'nin bu yılki holiday ürünlerinden Mi Vida Loca far paletini göstermek istiyorum. Paletin aşağıdaki gibi müthiş bir ambalajı var.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Bu paleti almamdaki en büyük etken renk çeşitliliği oldu. Kat Von D'nin holiday paletlerini bu nedenle seviyorum. Nude-kahverengi-naturel paletler arasında rengarenk görüntüleriyle farklı duruyorlar. Bu paletin içinde canlı maviler, yeşiller, sarılar, morlar, turuncular yanında bir kaç naturel renk ayrıca mevcut. Geçen yılın paletinden farklı olarak renkler saat tarzı yerleştirilmiş.

Kat Von D Mi Vida Loca

Farlardan Skulls ışıltılı beyaz, Noble şeftali tonlu mat ten rengi, Moulder sarı tonlu mat bej, Vox mat koyu kahverengi, Strutter mat açık kahverengi, Lyric ışıltılı sarı tonlu bej, Black Metal mat siyah olarak tanımlanabilir.

Kat Von D Mi Vida Loca

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Skulls, Noble, Moulder, Vox
Alt sıra soldan sağa: Strutter, Lyric, Black Metal)

Kat Von D Mi Vida Loca

Aşağıda gördüğünüz farlardan Löve ışıltılı açık pembe, Anthem ince ışıltılı patlıcan moru, Muse ışıltılı açık lavanta rengi, Echo ışıltılı koyu mor, Dark Wave mat koyu deniz mavisi, Synth mat cam göbeği, Hyperballad mat koyu deniz yeşili olarak tanımlanabilir.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Löve, Anthem, Muse, Echo
Alt sıra soldan sağa: Dark Wave, Synth, Hyperballad)

Kat Von D Mi Vida Loca

Aşağıda gördüğünüz yeşil/sarı tonlu farlardan Fran mat canlı sarı, Legend ışıltılı açık sarı, Vinyl çok ince ışıltılı fıstık yeşili, Misfit çok ince ışıltılı çimen yeşili, Lemmy ışıltılı koyu orman yeşili olarak tanımlanabilir.

Kat Von D Mi Vida Loca

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Lemmy, Misfit, Vinyl, Legend
Alt sıra: Fran)

Kat Von D Mi Vida Loca

Aşağıdaki farlardan Analogue mat turuncu, Harpsicord ışıltılı bakır rengi, Rewind ışıltılı bordo, Destroyer pembe tonlu mat kırmızı, Swoon mat şeker pembe olarak tanımlanabilir.

Kat Von D Mi Vida Loca

Swatch
(Üst sıra soldan sağa: Analogue, Harpsicord, Rewind, Destroyer
Alt sıra: Swoon)

Kat Von D Mi Vida Loca

Görüldüğü gibi canlı yeşillerden mavilere, pembelerden sarılara pek çok renk seçeneği mevcut. Yapıları ve renk seçenekleri geçen yılın paletinden çok daha iyi. Mat farlardan bazılarında hafif bir pudramsı yapı mevcut ancak sorun olacak kadar değil. Genelde pigmentli ve yumuşak yapılı farlar. Göz altına bir miktar dökülme yapabiliyorlar. Canlı renkleri beyaz baz üzerinde kullanınca çok daha iyi sonuç verdiler. Sadece Echo isimli mor renkli farı uygularken yoğunlaştırmada biraz sorun yaşadım. Bir kaç katta yoğunlaşıyor ancak karıştırırken dikkatli olmak gerekiyor, zira karıştırırken rengini biraz kaybediyor. Onun dışındaki farlarda sorun yaşamadım.

Paletle yaptığım bazı makyaj örneklerini aşağıda görebilirsiniz. Aşağıdaki makyajda göz içinde Lyric, gözün orta kısmında Rewind, gözün dış kısmında Vox'u kullandım. Kaş altında da Skulls bulunmakta. Maalesef rimel sürmeyi unuttum, sürsem eminim daha güzel görünürdü.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Aşağıdaki makyajı palet içinden çıkan karttaki makyaj önerilerine bakarak yapmaya çalıştım. Gözün iç tarafında Lyric, ortasında Legend, dışında Analogue, alt göz kapağında ise Dark Wave, Hyperballad ve Synth kullandım. Üstte likit siyah eyeliner, altta siyah kalem bulunuyor. Kaş altında da Lyric bulunmakta.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Üçüncü makyajımızda beyaz baz üzerine gözün iç tarafından dışına doğru sırasıyla Fran, Vinyl, Misfit ve Legend bulunmakta. Ayrıca dışta Legend'ı biraz koyulaştırmak için azıcık Black Metal kullandım. Legend'ı ve Vinyl'i ayrıca crease bölgesine de uyguladım. Alt göz kapağında Vinyl kullandım. Yine üstte likit eyeliner, altta kirpik diplerinde siyah kalem, göz içinde beyaz kalem bulunmakta. Kaş altında da Moulder var.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Son makyajımız mor tonlu. Bu makyajda crease bölgesinde Löve ve Anthem var. Gözün iç tarafında
 yine Löve, ortasında Echo, dışında Black Metal bulunuyor. Kaş altında Skulls bulunuyor.

Kat Von D Mi Vida Loca

Kat Von D Mi Vida Loca

Sonuç olarak beğendiğim bir palet oldu. Ambalajının güzelliği, renk çeşitliliği harika. Tek şikayetim ambalajının çok büyük olması. Geçen yılki paletler de büyüktü ama bu onlardan da büyük. Bu nedenle hiç taşınabilir değil.

Fiyatı 59$'dı. Sephora.com'dan Amerika adresime göndererek aldım. Maalesef Kat Von D sadece Amerika Sephora'da satılmakta. Umarım bir gün Türkiye Sephora'da da görebiliriz.

12 yorum :

  1. Renklerine ba-yıl-dım! Güle güle kullanın :*

    YanıtlaSil
  2. Makyajlarin her zman ki gibi sahane . Palet ise mukemmel gozukuyor . Gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  3. Off! Çok güzel renkler, makyaj uygulamaları da şahane olmuş, güle güle kullan ^.^
    Turuncu olan ve mavi-mor geçişli olanları ayrıca beğendim, beğenmek ne kelime hatta bir süre seyrettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Makyajları beğendiğinize sevindim.

      Sil
  4. Çok güzel görünüyor.böyle canlı renkleri yazın eyeliner hatta gökkuşağı eyeliner uygulamalarında çok beğeniyorum.yaptığınız makyajlar çok güzel olmuş

    YanıtlaSil
  5. renklere aşık oldum tek kelimeyle mükemmelll
    güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Ayy hepsi ayrı harika bide bu güzel yeteneğinize çok imreniyorum ❤

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...