17 Kasım 2015 Salı

Note Cosmetics Ojeler


Geçen yıl bu zamanlarda Kadıköy'de gezerken Odak Parfümeri'deki Note Cosmetics standına bir göz gezdirmiş ve bazı ürünler almıştım. Ayrıca üç adet Note Cosmetics ojesi de seçmiştim. Bu yazıda bu üç ojeyi sizlere göstermek ve yorumlamak istiyorum. Yapıları ile ilgili yorumlarımı en sona bırakıyorum.

43 numaralı Oil Green metalik bitişli petrol mavisi bir oje. İki katta tam kapatıcılık elde edilebiliyor. Metalik yapısı dolayısıyla fırça izlerini belli ediyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Note Cosmetics Oil Green

Note Cosmetics Oil Green

Note Cosmetics Oil Green

Note Cosmetics Oil Green

47 numaralı Fuchsia içinde fuşya ışıltılar bulunan frambuaz rengi bir oje. Işıltıları tırnakta seçilebiliyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Note Cosmetics Fuchsia

Note Cosmetics Fuchsia

Note Cosmetics Fuchsia

Note Cosmetics Fuchsia

50 numaralı Tiger Eye altın ışıltılı koyu kahve bir oje. Kahverengi tonunda bariz bir kızıllık var ve altın ışıltıları net seçilebiliyor. Çok güzel bir tonu var. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz.

Note Cosmetics Tiger Eye

Note Cosmetics Tiger Eye

Note Cosmetics Tiger Eye

Note Cosmetics Tiger Eye

Gelelim yapılarıyla ilgili yorumlarıma.. Öncelikle yapıları akışkan, bu nedenle sürerken tırnak etlerine bulaşmalarını engellemek biraz zor. İlk katta eşit dağılmıyorlar ancak ikinci katta büyük ölçüde rengin eşitlendiği söylenebilir. Tamamen kurumaları bayağı uzun zaman alıyor ve hızlı kuruyan üst cila bile fayda etmiyor. Kurumuş gibi görünseler bile bir temasta anında iz çıkıyor. Uzun zamandır bu kadar geç kuruyan ojelerle karşılaşmamıştım. Renkleri sevdim ama ancak yavaş kurumaları bende hayal kırıklığı yarattı.

Geniş fırçalı Note Cosmetics ojelerin fiyatları yanlış hatırlamıyorsam 2,5TL'ydi. Bu markadan bir daha oje alır mıyım? Enteresan bir renk görürsem alabilirim ama başka markalarda olan renkler için tercih etmem.

8 yorum :

  1. Güzel ojeleri var evet ancak dediğin gibi kurumada sıkıntı olabiliyor bazen. Ben cilanın markasını merak ettim nasıl güzel ışıl ışıl, öğrenebilirmiyim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef üç ojedede de kuruma sorunuyla karşılaştım. :( Üst cilam Gratislerde satılan NK Express Severek kullanıyorum. :)

      Sil
    2. Nk ürünlerini severek kullanıyorum aynı şekilde, cilasını kullanmamıştım ilk işim almak olacak onu :) Teşekkür ediyorum :)

      Sil
  2. o ikinci renge bayıldım bende yoksa alacağım hemen :-)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçindeki fuşya ışıltılar çok güzel, başka yerli markada görmedim bu rengi. OPI'de falan bu tarz renkler vardı.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...