9 Kasım 2015 Pazartesi

Doucce Click Click Ruj 815 Sakura Petals


Bugün blogdan ayrı kaldığım zamanda Boxycharm kutumdan çıkan bir ürün ile karşınızdayım. Doucce markasına ait Click Click ruj serisinden no 815 Sakura Petals rengini göstermek istiyorum.

Doucce benim ilk kez duyduğum, ABD menşei bir marka. Web sitesindeki fiyatlardan anladığım kadarıyla oldukça da pahalı. MAC vb. orta seviyeli markalardan daha pahalı ama high end markalardan daha ucuz denebilir. Muhtemelen Boxycharm'dan çıkmasa almak aklıma bile gelmezdi.

Markanın Click Click ruj serisi, isminden de anlaşılacağı üzere klikli ambalaja sahip. Alt kısmına bastırdığınızda klik diye bir ses geliyor ve alt kısım dışarı çıkıyor ve ondan sonra rujun üst kapağını çıkartabiliyorsunuz. Aynalı gibi çok güzel görünen, metalik, orjinal bir ambalajı var.

Doucce Click Click

Aşağıda alt kısmın bastırıldıktan sonra dışarı çıkmış halini görmektesiniz. Bu noktada üst kapağı çıkarıp ruja ulaşabiliyorsunuz.

Doucce Click Click

Bana gelen renk 815 numara Sakura Petals açık, turuncu/mercan bir renk. Turuncu alt tonlu mercanları pek sevmem, bana pek yakışmaz. Bu rengin de yakıştığını söyleyemem ama turuncu ile problemi olmayanlara güzel gelebilir.

Rujun kremsi, yağ gibi kayan bir yapısı var. Düşük/orta pigmentasyona sahip, bir kaç kat geçilince daha iyi renk alınıyor. Bana yapı olarak MAC'in Lustre serisi rujlarını hatırlattı. En sevmediğim şey ise kokusu oldu. Eski rujlar gibi kokuyor ve bu koku oldukça yoğun.

Doucce 815

Doucce 815

Doucce 815

Swatch

Doucce 815

Rujun fiyatı 24$.. MAC rujların ABD'de 17$ olduğunu düşünürsek pahalı olduğunu söyleyebiliriz. Yukarıda da yazdığım gibi Boxycharm'dan çıkmış olmasa asla bu parayı verip almazdım. Üstelik üründe de bu kadar para edecek bir özellik göremedim. Rengi de bana uygun olmadığı için pek sevemedim.

Markanın web sitesi için TIK TIK

2 yorum :

  1. boxycharm a nasıl üye oldunuz ve Türkiye'ye gelirken sıkıntı oluyor mu? teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye'ye gönderimi yok maalesef. Ben Amerika'da bir adrese gönderiyorum, oradan da buraya geliyor.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...