21 Kasım 2015 Cumartesi

Boxycharm Ekim Kutusu


Ipsy Ekim Çantası yazımdan sonra sıra Boxycharm Ekim kutumun yazısında.. Daha önce de yazdığım gibi Boxycharm Türkiye'deki LilaKutu, VanilyaClub gibi bir servis ve ayda 21$'a size içinde tam boy ağırlıklı ürünler olan bir kutu gönderiyor.

Daha önceki yazılarımda gösterdiğim kutulardan sonra Eylül ayından itibaren ürünler siyah renkli, daha hoş görünümlü bir kutu içinde gelmeye başladı. Daha önceden beyaz renkli içinde pembe kağıtlar olan bir kutuyla geliyordu.

Boxycharm Ekim

Ekim ayının konsepti Faces of the Moon olarak seçilmiş. İçinde tam boy beş adet ürün mevcut.

Boxycharm Ekim

Boxycharm Ekim

Kutunun içindekiler:

* Lord & Berry Line/Shade siyah renk göz kalemi (tam boy)
* Doucce Punk Volumizer Mascara (tam boy)
* Cult oje Boneyards rengi (tam boy)
* Bella Pierre Cheek & Lip Stain Coral rengi (tam boy)
* Palmetto Derma Rejuvenating Antioxidant Mask (tam boy)

Öncelikle Lord & Berry Line/Shade göz kalemi ile başlayalım. Klasik siyah, mat, ahşap bir göz kalemi bu. Pek çok markada bulunabilecek türden..

Lord & Berry Line Shade

Lord & Berry Line Shade

Daha önce kullandığım göz kalemlerinden farklı değil ama bu kötü olduğu anlamına gelmiyor. Pigmentasyonu güzel, kullandığım en siyah kalem değil ama yumuşaklığını ve kolay dağıtılabilmesini sevdim, buğulu makyaj için birebir ancak kalıcı değil. Özellikle alt göz kapağında kullanıldığında 2-3 saat içinde aşağılara doğru kaymaya başlıyor. Bu nedenle sadece üst göz kapağında buğulu göz kalemi görüntüsü için tercih edeceğim kendisini. Satış fiyatı 18$.

Swatch

Lord & Berry Line Shade

Doucce Punk Volumizer rimelle devam edelim. Boxycharm'dan Doucce markasının daha önce bir ruju çıkmıştı ve kendisini bu yazıda yorumlamıştım. Rujunu gereksiz pahalı bulmuştum. Bu rimelin de normal fiyatı 24$'mış. Bence rujdan daha mantıklı bir fiyatlandırma olmuş, zira rimeller genelde rujlardan daha pahalı oluyor. Öte yandan ambalajını fiyatına göre biraz ucuz görünümlü buldum. Bu fiyata basit, plastik bir ambalaj beklemezdim.

Doucce Punk Volumizer

Rimelin fırçasını gördüğüm anda ben bunu severim dedim çünkü kirpiklerimde uzunluktan çok hacim isteyen biri olarak kıl fırçalı rimelleri plastik fırçalılara tercih ediyorum. Yalnız fırçası oldukça büyük ve bu nedenle alt kirpiklere sürerken biraz zorlanılıyor.

Doucce Punk Volumizer

Tahmin ettiğim gibi uzunluktan çok hacim veriyor ve bu yönünü oldukça beğendim. Hatta şu ara elim sürekli bu rimele gidiyor. Kirpikleri de çok fazla yapıştırmıyor ve örümcek etkisi yaratmıyor. Aşağıdaki makyajda hem Lord & Berry kalemi (dağıtarak), hem de Doucce Punk Volumizer rimeli kullandım. 

Göz makyajı

Ipsy gibi bu kutudan da bir oje çıktı. Cult diye bir markanın Boneyards isimli ojesi orta koyulukta, ışıltısız bir gri.

Cult Boneyards

Ojenin yapısı biraz koyu kıvamlı ama güzel. İki katta tam kapatıcılık sağlıyor ve çabuk kuruyor. Aşağıda iki kat sürülmüş ve üst cila kullanılmış halini görmektesiniz. Satış fiyatı 12$.

Cult Boneyards

Cult Boneyards

Cult Boneyards

Cult Boneyards

Kutudan çıkan bir başka ürün olan Bella Pierre Lip & Cheek Stain hem dudakta, hem yanakta kullanılabilen krem yapılı bir ürün. Bana gelen Coral rengi içinde ince ışıltıları olan yumuşak bir mercan tonu.

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Ürünün yapısı biraz kuru ve sert gibi ancak özellikle yanağa uygulandığında pudra üzerinde bile çok rahat bir şekilde dağılıyor ve tuhaf bir görüntüsü olmuyor. Çok pigmentli bir ürün değil ve özellikle yanakta yoğunlaştırmak için kat kat uygulamak gerekiyor. Dudakta da kullanılabiliyor ancak uzun vadede dudakları kuruttuğunu söyleyebilirim. Satış fiyatı 19,99$.

Swatch

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Yanakta duruşu

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Dudakta duruşu

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Yanakta ve dudakta duruşu

Bella Pierre Lip Cheek Stain

Kutudan çıkan son ürün ise bir cilt bakım ürünü. Palmetto Derma'nın Rejuvenating Antioxidant maskesi. Açıklamasından okuduğum kadarıyla kil ve hyaluronic asit içeren, antioksidan etkili, canlılık veren bir maskeymiş. Aslında kutulardan cilt bakım ürünü çıkınca çok sevindiğim söylenemez çünkü cilt bakımı konusunda macerayı pek sevmiyorum. Yine de deneyeceğim. Satış fiyatı 64$. 

Palmetto Derma

Kutunun toplam değeri 137,99$'a denk geliyor ki bu kutuyu 21$'a almış olmam inanılmaz. Her ay beni ilgilendiren şeyler çıkmayabiliyor ama neredeyse her çıkan ürünün tam boy olması ve makyaj ağırlıklı olmasını çok seviyorum. Bu kutuda yüz maskesi için çok heyecanlanmadım ama özellikle rimeli çok beğendim. Geçmiş iki kutuyu da şöyle bir göstermek istiyorum. Özellikle Ağustos kutusu muhteşemdi.

Ağustos kutusu

Boxycharm Ağustos


Eylül kutusu

Boxycharm Eylül

Sonuç olarak Boxycharm'dan gayet memnunum. Ipsy gibi Boxycharm da Türk kredi kartlarını kabul ediyor ancak sadece Amerika adreslerine gönderim yapıyor.

2 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...