27 Ekim 2015 Salı

MAC Vamplify Koleksiyonundan Seçtiklerim


Bu yıl MAC'in sonbahar koleksiyonları içinden ilgimi tek çeken, bol pigmentli lipgloss ve dudak kalemleriyle Vamplify koleksiyonu oldu. Dudak kalemlerinden almadım ancak Vamplify lipglosslardan beş tane aldım. Bu ürünleri alalı 1 ay kadar oldu ama yazılarını ancak yazabiliyorum.

Vamplify lipglosslar daha önce Kissable sıvı rujlardan da hatırladığımız ince, uzun ambalajla satışa sunuldular.

MAC Vamplify

MAC Vamplify

Vamplify lipglossların toplamda 17 rengi var. Benim aldığım beş renk: Anything But Demure, Tuned In, A For Attitude, What's Going On ve Tease Don't Touch.

Bu koleksiyondaki lipglosslar aşağıdaki resimlerde de görebileceğiniz gibi oldukça pigmentli. MAC lipglasslar kadar olmasa da bir miktar yapış yapış his bırakıyorlar. Kalıcılıkları iyi denebilir. Normal lipglosslar gibi her yere bulaşma yapmıyorlar ama bardaklara izleri de çıkıyor. Parlak bir bitişleri var. MAC dudak ürünlerine hakim olan vanilyamsı koku bu lipglosslarda da mevcut.

Aşağıda gördüğünüz rengin ismi Anything But Demure. Soğuk tonlu, ince ışıltılı bir nude tonu. Işıltıları dudakta görünmüyor.

MAC Anything But Demure

MAC Anything But Demure

MAC Anything But Demure

MAC Anything But Demure

Aşağıda gördüğünüz Tuned In rengi ambalajında Anything But Demure rengiyle benzer görünmesine rağmen daha koyu, daha sıcak tonlu ve içinde bir miktar kahverengilik barındıran bir nude tonu. Bu rengin de içinde ince ışıltılar var ancak dudakta seçilmiyorlar. 

MAC Tuned In

MAC Tuned In

MAC Tuned In

MAC Tuned In

Aşağıda görülen A For Attitude neona yakın fuşya pembe bir gloss. Soğuk tonlu ve içinde ışıltı yok.

MAC A For Attitude


MAC A For Attitude

MAC A For Attitude

Aşağıda gördüğünüz What's Going On rengi içinde fuşya ışıltılar olan orta-koyu pembe bir gloss. İçindeki ışıltılar oldukça belirgin ve dudakta da görünüyorlar. Oldukça pigmentli olmasının yanında üstteki üç renk kadar kapatıcı değil.

MAC What's Going On

MAC What's Going On

MAC What's Going On


Son olarak aşağıda gördüğünüz Tease Don't Touch soğuk tonlu kırmızı ile koyu pembe arası, ışıltısız bir renk. Aldığım beş renk içinde en şeffafı buydu ama yine de oldukça pigmentli denebilir. Dudak kalemiyle kullanılması şart, zira çizgilere doğru yürüme eğilimi var.

MAC Tease Don't Touch

MAC Tease Don't Touch

MAC Tease Don't Touch

MAC Tease Don't Touch

Swatch
(Soldan sağa Any thing But Demure, Tuned In, A For Attitude, What's Going On, Tease Don't Touch

MAC Vamplify

Vamplify lipglossları sonuç olarak sevdim. 69TL'lik fiyatları olmasa daha fazla renk edinebilirdim. Diğer renklerin Elca'ya (Estee Lauder Outlet) düşmesini beklemedeyim. 

MAC Vamplify koleksiyonunu buradan görüntüleyip satın alabilirsiniz.

8 yorum :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...