16 Ekim 2015 Cuma

NCLA Nudes Volume IV Oje


Selamlar.. Blogdan ayrı kaldığım süre içinde Amerika'dan Boxycharm (ayrıntısı burada) kutularım gelmeye devam etti. Biriken kutuları tek tek yazmak yerine içinden çıkan ve denediğim ürünleri tek tek yazmayı daha uygun buldum. Bu yazıda BoxycharmTemmuz kutumdan çıkan bir ojeyi göstereceğim: NCLA Nudes serisi ojelerden Volume IV rengi..

NCLA Nudes Volume IV
,
Ojenin rengi gül kurusu, pembe tonlu bir nude. İçinde ışıltı yok. Yapısı biraz kıvamlı ama sorun olacak kadar değil. Kuruma hızı iyi.. Geniş fırçaya sahip olması nedeniyle küçük tırnaklara sahip olanlar sürerken zorlanabilirler. Genel olarak başarılı bir oje denebilir.

NCLA Nudes Volume IV

NCLA Nudes Volume IV

NCLA Nudes Volume IV

NCLA Nudes Volume IV

Renge dupe olarak Pastel Nude serisinden Rose'u (yazısı burada) gösterebilirim ancak NCLA Nudes Volume IV biraz daha soğuk bir tona sahip. 

NCLA Nudes ojelerin fiyatı 16$.. Türkiye'de bu kadar ucuz muadili varken şahsen ben bu parayı bu ojeye ödemezdim ve Boxycharm'dan çıkmasa almazdım. Yine de kutumdan çıktığıma ve denediğime memnun oldum.

1 yorum :

  1. Pastel rose kullanıyorum evet çok benzer ancak yinede buna bayıldım ben, çok hoş duruyor, tırnaklarında bir o kadar güzel :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...