12 Haziran 2015 Cuma

Renkli Lens: Torles Powder Lemon


Bir süredir renkli lens yazısı yazmıyordum. Artık yazma zamanım geldi diye düşünüyorum. Elimde yazmadığım çok renkli lens var. Hepsinin yazısı tek tek gelecek.

Circle lens satan bir firma olan Party Kingdom'dan geçen yıl alışveriş yapmış ve pek çok lens almıştım. Bunlardan biri de Torles Powder Lemon.. Lensler aşağıdaki kutu içinde, kendine ait, özel lens kutusu ile birlikte satılıyor.

Torles Powder Lemon Lens

Party Kingdom'daki circle lensler genelde bilinmedik markalardan olduğu için internette resimlerini bulmak oldukça zor. Bu nedenle bütün siteyi tarayıp bana enteresan duracakmış gibi gelen lensleri aldım. Torles'in de resimlerinden tasarımı enteresan geldi. Üç renk içinden Lemon rengini sipariş ettim. Tasarımı aşağıdaki gibi..

Torles Powder Lemon Lens

Torles Powder'ın da neredeyse tüm circle lensler gibi gözleri büyütücü etkisi var ancak aşırı bir büyütme etkisi yok. Üç renkli bir lens, haresi ve orta kısmında nokta şeklinde sarımsı bir bölümü var. Doğal gözle çok iyi karıştığı söylenemez ve orta boşluğu büyük. Radikal bir renk değişimi yapıyor ve gözde sarı/yeşil duruyor. Pek doğal olduğu söylenemez ama enteresan olduğu kesin..

Büyütücü etkisini ve renk değişimini aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

Torles Powder Lemon Lens

Lensin gözde duruşu..

Torles Powder Lemon Lens

Torles Powder Lemon Lens

Torles Powder Lemon Lens

Torles Powder Lemon Lens

Torles Powder Lemon Lens

Lensler ilk aldığımda rahatlardı ancak zaman içinde protein temizliği yapmama rağmen rahatsızlaşmaya, batma yapmaya başladı. Bana bu lenslerin yıllık olduğu söylenmişti ancak bana pek öyleymiş gibi gelmediler. Zaten ucuz olduğundan bence aylık olarak kullanılmaları daha garanti olur.

Torles Powder lenslerin fiyatı 16$.. Gri ve kahverengi olmak üzere iki rengi daha var. Bu linkten alabilirsiniz. Numaralıları da mevcut.

8 yorum :

  1. merhaba, uzun zamandır takipçisiyim blogunuzun,, nereye yazacağımı bilemedim size danışmak için
    geçen solotica topazio lensimin tekini lavaboya kaçırdım ve bugün tekini sipariş ettim lakin yeni aldığım lens rengi diğerine oranla koyu gelecek. all in one light lens solisyonu kullanmıştım lenslerimin rengini açsın diye., memnundum bu durumdan aslında. sizce yeni lensler ne kadar sürede açılır rengi? daha çabuk açılması için gözüme mi takayım suyunda mı bekleteyim ?
    cevap verirseniz çok çok mutlu olurum. bu konuda size çok güveniyorum çünkü. iyi günler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, şu ana kadar hiç lenslerimin renkleriyle oynamadığım için bilemiyorum. Belli yöntemlerle lenslerin boyasının azaltılıp renginin koyulaştırılabildiğini biliyorum ama açıldığını bilmiyordum.

      Sil
    2. lenslerin rengi açılsın diye üzerinde oynamalar yapmak çok yanlış.güzellik uğruna göz sağlığınızdan olmayın derim

      Sil
  2. bausch and lomb lensler gün içinde çok batma yapıyor mu rahatsız edecek kadar almamda sakınca var mı bana biraz geniş kapsamda bilgi verir misiniz görüşleriniz nedir o markayla ilgili

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. B&L lenslerde benim gözlerim pek iyi gelmiyor. Gün içinde batma yapıyor. Bir de orta boşluk çok küçük olduğundan görüşte biraz sorun yaşıyorum. Tabi farklı göz çaplarında aynı sorun yaşanmayabilir ama benim deneyimim bu şekilde.

      Sil
  3. Merhaba sizi uzun zamandir takip ediyorum lensler sizde cok hos duruyir:) coopervision natural touchlari elegancelara benzetmistiniz ben bulamadim nereden alabilirim hangi siteden acaba natural toucjlari?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef Coopervision da Natural Touch lenslerini piyasadan kaldırdı. Artık piyasada bu lens benzeri yok. :(

      Sil
  4. Makyaja bayıldım, renk uyumu süper ama lensler yılan gibi durmuş, korktum :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...